Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, lăudat de rivalul Marius Croitoru: ”Echipa naţională a jucat cel mai frumos fotbal din ultimii 10 ani cu el!”

Mirel Rădoi, lăudat de rivalul Marius Croitoru: ”Echipa naţională a jucat cel mai frumos fotbal din ultimii 10 ani cu el!”

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploieşti, din etapa cu numărul 6 din Superligă. Meciul va putea fi urmărit pe OrangeSport 1 şi în format video-text pe orangesport.ro.

Meciul va avea loc la Târgu Jiu, deoarece arena de la Craiova este ocupată de un festival care se va desfăşura în oraşul din Oltenia. Marius Croitoru a vorbit la conferinţa de presă despre rivalul său din Bănie, Mirel Rădoi. Antrenorul îşi doreşte ca FCSB, CFR şi Craiova să ajungă în grupele Conference League. 

”Echipa naţională a jucat cel mai frumos fotbal din ultimii 10 ani cu el!”

”Jucăm cu o echipă care e în formă, are două victorii consecutive. Va fi un meci dificil. Vom vedea ce vom face la ora meciului. Echipa e într-un moment bun.

Suntem la egalitate de puncte. Avem, la fel ca ei, un obiectiv măreţ, acela de a merge în play-off. Va fi un meci deschis, de care pe care. Jucăm în deplasare, dar acasă.

Suntem o echipă iubită peste tot în ţară. Nu este ca şi cum am juca pe terenul nostru, dar sperăm să avem un mic avantaj pentru că jucăm pe un teren unde am mai făcut-o.

E clar că echipa care va câştiga va trece provizoriu pe locul doi. Scopul este să formăm o echipă puternică pentru a îndeplini un obiectiv mai îndepărtat. Nu ne interesează să fim acum pe poziţii fruntaşe, ci să fim acolo atunci când se va termina campionatul.

Campionatul este mult mai puternic. Adi Mutu şi Mirel Rădoi sunt doi antrenori de calitate, doi antrenori care au fost selecţioneri ai României. Eu am mai spus-o, naţionala a jucat cel mai frumos fotbal din ultimii 10 ani cu Mirel Rădoi. Mă bucur din suflet că a făcut o alegere inspirată, aceea de a veni în campionatul din România, pentru că îi va creşte valoarea competiţiei.

Nu există o favorită certă pentru că se poate întâmpla orice. Miza este foarte importantă. Este o sumă importantă de bani care intră într-un circuit destul de sărac. E normal să te bucuri să le vezi calificate în grupe”, a declarat Marius Croitoru, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-universitatea craiova-mirel rădoi-croitoru 

viewscnt
Articole similare