Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a enervat şi a anunţat că-l dă afară de la FCSB. EXCLUSIV | Reacţia lui Mihai Stoica

Becali s-a enervat şi a anunţat că-l dă afară de la FCSB. EXCLUSIV | Reacţia lui Mihai Stoica

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Rachid Bouhenna după ce Gigi Becali a anunţat că-i va rezilia contractul.

Rachid Bouhenna este primul jucător transferat în această vară la care FCSB, probabil, va renunţa.

Gigi Becali s-a enervat după ce a văzut presaţiile fundaşului în vârstă de 31 de ani şi a anunţat că îi va rezilia contractul.

Ce se întâmplă cu Bouhenna după ce Gigi Becali a anunţat că-i reziliază contractul

Rachid Bouhenna a fost transferat de FCSB în această vară, cu scopul de a acoperi problemele din apărare. Fundaşul francez a venit liber de contract, după ce a şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, acolo unde a petrecut un an.

Până acum, Rachid Bouhenna a avut patru apariţii la FCSB, dar au fost suficiente pentru Gigi Becali. Omul de afaceri din Pipera a anunţat că-i va rezilia contractul sau, în orice caz, nu va mai juca.

Întrebat despre acest subiect, Mihai Stoica spune că Rachid Bouhenna este accidentat în această perioadă, se pregăteşte separat şi încă n-a apucat să poarte vreo discuţie cu el, deoarece a fost ocupat cu meciul contra lui Viking.

”El este accidentat. Ne-a anunţat după meciul cu Târgovişte, a doua zi, dimineaţă, că are nişte probleme, înainte de a dat Gigi declaraţiile. Nu am vorbit cu el după, se pregăteşte separat, se pregăteşte la sală.

Nu am avut nicio discuţie cu el, nu am avut nicio discuţie cu patronul, nu am avut timp de discuţii, care e treaba, dacă să-i propunem rezilierea, habar n-am”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Când s-a hotărât Gigi Becali să-l dea afară pe Bouhenna

Rachid Bouhenna a debutat pentru FCSB la derby-ul cu Rapid şi a avut până acum 4 apariţii. Însă decisiv pentru viitorul lui a fost partida cu Chindia Târgovişte.

Atunci, FCSB a fost condusă cu 2-0 la pauză şi evoluţia lui Bouhenna a fost printre cele mai slabe. Până la urmă, FCSB a revenit în partea a doua şi s-a impus cu 3-2, dar fundaşul francez n-a fost iertat de Gigi Becali:

”Un jucător mai greşeşte... dar atât timp cât distruge echipa, nu ai ce să mai spui. La revedere”, a anunţat Gigi Becali imediat după meciul cu Chindia.

Afla mai multe despre: bouhenna 

viewscnt
Articole similare