Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii incredibile despre procesul lui Benjamin Mendy ”Am făcut sex cu 10.000 de femei”. Relatarea uneia dintre victime

Detalii incredibile despre procesul lui Benjamin Mendy ”Am făcut sex cu 10.000 de femei”. Relatarea uneia dintre victime

Diverse

Comentarii

Benjamin Mendy, campion mondial în 2018, este acuzat că ar fi făcut sex cu 10.000 de femei, susţine una dintre victime, în cadrul procesului desfăşurat în prezent la Chester.

Benjamin Mendy, suspendat timp de un an de Manchester City, este judecat la Chester, în nordul Angliei, pentru opt violuri, tentativă de viol şi agresiune sexuală împotriva a şapte femei. Toate aceste capete de acuzare se presupune că ar fi avut loc între 2018 şi 2021.

În cadrul procesului au fost audiate mai multe mărturii, printre care şi cea a uneia dintre cele şapte femei care îl acuză de viol pe fundaşul în vârstă de 28 de ani.

Detalii incredibile despre procesul lui Benjamin Mendy ”Am făcut sex cu 10.000 de femei”

Astfel, aceasta ar fi relatat juriului format din opt bărbaţi şi şase femei că Mendy i s-ar fi lăudat că ar fi făcut sex cu 10.000 de femei.

Tânără în vârstă de 20 de ani îl acuză pe fotbalist că ar fi închis-o în casă şi ar fi violat-o de trei ori. Cei doi s-ar fi cunoscut în octombrie 2020, la un bar din Alderley Edge, aproximat 20 de kilometri sud faţă de oraşul Manchester.

”Dacă nu spui nimic nimănui, poţi să vii aici în fiecare seară. Eşti prea timidă”, este ceea ce i-ar fi zis Mendy femeii.

Aceasta ar fi declarat: ”Nu, nu sunt timidă. Pur şi simplu nu vreau să fac sex cu tine”. Iar replica francezului ar fi venit imediat: ”Este în regulă. Am făcut sex cu 10.000 de femei. E în regulă”.

Agresiunea sexuală pe care tânăra a suferit-o de la Mendy ar fi durat în jur de 15 minute, asta deşi ea i-ar fi cerut în mod repetat că nu vrea să aibă niciun contact sexual cu acesta.

Jucătorul i-ar fi luat telefonul mobil, ar fi încuiat-o într-o cameră şi i-ar fi cerut să facă sex cu el.

”S-a simţit ca cea mai lungă zi din viaţa mea”, a fost reacţia uneia dintre femeile care îl acuză pe Mendy de viol şi agresiune sexuală.

Procesul în care este acuzat Mendy are loc la Chester Crown Court, în sud-vestul oraşului Manchester, şi este de aşteptat să dureze mai mult de trei luni.

Benjamin Mendy este campion mondial cu naţionala Franţei în 2018. În 2017, după ce a câştigat titlul în Ligue cu AS Monaco şi a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor, a făcut trecerea spre campionatul englez.

Pep Guardiola l-a dorit şi l-a adus la Manchester City în schimbul sumei de 57,5 milioane de euro.

Jucătorul a petrecut mai bine de patru luni, din august 2021 până în ianuarie 2022, în arest preventiv, iar dacă este găsit vinovat în urma acestui proces, pedeapsa pe care o poate primi ar putea varia de la cinci la 20 de ani de închisoare, dar ar putea risca şi o posibilă condamnare pe viaţă.

Afla mai multe despre: benjamin mendyproces 

viewscnt
Articole similare