Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A început războiul între MM Stoica şi Dumitru Dragomir! ”Stai pe şantierele tale şi vezi-ţi de treabă că ai 80 de ani aproape!”. De la ce a pornit totul

EXCLUSIV | A început războiul între MM Stoica şi Dumitru Dragomir! ”Stai pe şantierele tale şi vezi-ţi de treabă că ai 80 de ani aproape!”. De la ce a pornit totul

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

EXCLUSIV | A început războiul între MM Stoica şi Dumitru Dragomir! ”Stai domne pe şantierele tale şi vezi de treabă că ai 80 de ani aproape!”. De la ce a început totul

FCSB a condus cu 1-0, prin golul marcat de Coman ‘3. Pentru oaspeţi au înscris Kabran ‘5 şi Bjorshol ’35. Chiar dacă Gigi Becali spunea înainte de meci că vrea ca echipa lui să câştige la două goluri diferenţă, FCSB a pierdut într-un mod surprinzător. 

Într-o intervenţie telefonică, după FCSB - Viking 1-2, Dumitru Dragomir a criticat jocul roş-albaştrilor. MM Stoica, managerul general de la FCSB, a fost deranjat de spusele lui Dumitru Dragomir.

”Vorbeşte Dumitru Dragomir de toată lumea că n-are ce să facă. Stai domne pe şantierele tale şi vezi de treabă că ai 80 de ani aproape!

A condus o ligă şi ce făcea? Venea la serviciu, dar a făcut ceva să vorbeasca de tactică, zici că si antrenor şi fotbalist a fost, te doare capul, le-a făcut pe toate”, a răbufnit MM Stoica la Orange Sport. 

În urma acestui rezultat, FCSB este obligat să câştige în Norvegia, la returul programat joia viitoare, pentru a obţine calificarea în grupele Conference League.

MM Stoica nu îşi explică înfrângerea cu Viking: ”Aşa ceva nu e posibil”

”Am întâlnit o echipă pe care trebuia s-o desfiinţăm să facem act de prezenţă şi să mergem în grupe. Şi am pierdut meciul că se întâmplă câteodată în fotbal chestii inexplicabile. 

Octavian Popescu nu a avut multe acţiuni, dar nu înseamnă că a jucat prost. Nu am jucat prost deloc. Toţi s-au întâmplat de rezultat pentru că mingea a fost doar la noi. Au fost 25 şuturi la 5. Enorm! Eram la Arena şi m-am uitat la prima repriză a Craiovei, a jucat foarte bine şi totuşi n-au dat gol şi zic că aşa ceva nu e posibil. Ei bine după a început meciul nostru şi uite ce s-a întâmplat”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbdumitru dragomirmm stoica 

viewscnt
Articole similare