Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un apropiat al lui Gigi Becali vrea să preia o mare echipă: ”Are bani şi are şi onoare”. Cu cine negociază

Un apropiat al lui Gigi Becali vrea să preia o mare echipă: ”Are bani şi are şi onoare”. Cu cine negociază

Superliga

Comentarii

Un milionar din România îşi negociază intrarea în fotbalul românesc şi Gigi Becali este de părere că ar fi un mare câştig pentru echipa care reuşeşte să-l convingă.

În ultimii ani, tot mai puţini oameni de afaceri din România s-au arătat dispuşi să investească în fotbalul de la noi.

Totuşi, în peisajul fotbalului românesc ar putea apărea un nou nume, care până acum n-a mai fost patron de club. Gigi Becali îl recomandă cu toată căldura.

În fotbalul românesc ar putea intra un nou investitor. Ce spune Gigi Becali

Mohammad Murad este unul dintre milionarii din România care se bucură de o reputaţie foarte bună. Cu investiţii în principal în turism şi în industria hotelieră, omul de afaceri are o avere estimată la aproximativ 150 de milioane de euro.

Milionarul în vârstă de 55 de ani se află în negocieri avansate pentru preluarea lui Dinamo, dar, în ultima perioadă, ar fi apărut discuţii şi cu Petrolul Ploieşti - echipă care, de asemenea, n-are o situaţie financiară prea bună.

Gigi Becali spune că-l cunoaşte de foarte mulţi ani pe Mohammad Murad şi este de părere că ar fi un mare câştig pentru echipa care va reuşi să-l convingă să investească.

De remarcat că Mohammad Murad este foarte bun prieten şi cu Dan Şucu, pe care l-ar avea concurent în fotbalul românesc:

”Hai să spun ce cred eu. Mohammad Murad vorbeşte româneşte, e prieten cu noi, îl cunoaştem. Petrolul e o echipă cu tradiţie, nu poţi să o dai la un străin, deşi el e un străin pe care l-aş considera român.

Mohammad Murad face excepţie. Părerea mea e că el chiar trebuie să facă. El chiar e român. Are copii români, stă în România, face o excepţie.

Îl cunosc de mulţi ani, de 30 de ani, am vechi prieteni cu el, e român. Inima lui e românească. Nu mai are treabă cu Libanul el.

(n.r. la Dinamo sau Petrolul?) Părerea mea e că oricare ar vrea el şi să accepte. Are şi bani şi e şi om de onoare”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

În vârstă de 55 de ani, Mohammad Murad s-a născut în Liban, dar se află în România încă din 1982, când a venit aici pentru a urma cursurile Facultăţii de Medicină din Iaşi.

Afla mai multe despre: murad 

viewscnt
Articole similare