Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, primele critici la adresa lui Nicolae Dică. Decizia care l-a nemulţumit în timpul meciului cu Viking

Gigi Becali, primele critici la adresa lui Nicolae Dică. Decizia care l-a nemulţumit în timpul meciului cu Viking

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut primul moment în care l-a criticat pe Nicolae Dică.

Eşecul cu 1-2 în faţa lui Viking, în prima manşă a play-off-ului Conference League, nu i-a picat bine lui Gigi Becali. Mai ales după ce a investit sume serioase în transferuri, în această vară.

Patronul FCSB a avut un prim moment în care l-a criticat pe Nicolae Dică pentru o decizie pe care a luat-o în timpul meciului cu Viking.

Gigi Becali, primele critici la adresa lui Nicolae Dică

FCSB a pierdut cu 1-2 contra lui Viking, în prima manşă a play-off-ului Conference League şi sunt mari emoţii pentru calificarea în grupele competiţiei.

Rezultatul n-a fost prea bine digerat de Gigi Becali, care a investit sume importante în transferuri, tocmai pentru a prinde grupele Conference League.

Unul dintre jucătorii pe care şi-a vărsat nervii a fost Darius Olaru, pe care a anunţat că-l va amenda cu 5.000 de euro deoarece a primit galben în prelungiri şi va absenta astfel în retur, din cauza cumului de cartonaşe.

Însă nici Nicolae Dică n-a scăpat. Gigi Becali a scăpat o critică la adresa antrenorului FCSB, pe care a promis că-l va lăsa să-şi facă treaba.

Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de faptul că Nicolae Dică l-a schimbat pe David Miculescu cu Bogdan Rusu, modificare care a avut loc în minutul 54:

”S-a şi greşit, părerea mea, schimbarea. Păi, dacă Miculescu juca, era altceva pe centrări. Nu îl acuz pe Dică, dar eu cred că a greşit.

El spunea că mizează pe el că dă la cap, dar eu spun că în jocul aerian e mai bun decât Rusu. Avea şi talie. Mi-a zis şi în cotextul meciurilor. Să îl alterneze şi cu FC Botoşani”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

David Miculescu a ieşit însă uşor accidentat din meciul cu Viking. La final, jucătorul transferat de la UTA Arad a fost nevoit să ţină o pungă de gheaţă în zona capului, unde a suferit o contuzie.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare