Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat numele echipei pentru care va juca Paul Papp după eliminarea din partida cu Hapoel Beer Sheva: ”A greşit, plăteşte” | EXCLUSIV

S-a aflat numele echipei pentru care va juca Paul Papp după eliminarea din partida cu Hapoel Beer Sheva: ”A greşit, plăteşte” | EXCLUSIV
Comentarii

Paul Papp (32 de ani) a devenit persona non-grata la Universitatea Craiova, după ce a fost eliminat stupid împotriva lui Hapoel Beer Sheva. S-a zvonit că fundaşul central ar urma să plece din Bănie, iar Sorin Cârţu a dezvăluit numele echipei pentru care va evolua acesta.

Universitatea Craiova a dominat prima parte a meciului tur din play-off-ul Conference League, împotriva lui Hapoel Beer Sheva, iar oltenii păreau favoriţi să se impună înaintea reprizei secunde.

Totuşi, odată cu revenirea echipelor pe gazon, fanii au observat că doar 10 jucători ai Craiovei s-au mai întors, Paul Papp nefiind printre aceştia.

Momentul de confuzie a fost urmat de clarificarea că fundaşul fusese eliminat pentru un gest stupid, prin care şi-a dezamăgit echipa şi coechipierii în cel mai important duel al sezonului.

Oltenii au reuşit să obţină o remiză şi mai au şanse la calificare, dar Mirel Rădoi nu avea cum să uite gestul jucătorului său, pe care l-a criticat dur în urma partidei, spunând că va fi amendat.

În urma acestei greşeli monumentale, s-a zvonit că Papp ar urma să plece din Bănie, dar Sorin Cârţu a dezvăluit că nu se pune problema ca acesta să plece de la Craiova, cel puţin deocamdată.

Unde va juca Paul Papp în urma eliminării din partida cu Hapoel Beer Sheva

”(n.r. vă despărţiţi de Papp, de aceea căutaţi un fundaş central?) Nu, nu se pune problema.

Oricum voiam să mai îmbunătăţim compartimentul defensiv, să mai luăm pe cineva. A luat un roşu, ce să îi facem acum? A greşit, plăteşte.

Până la urmă a fost şi o amplificare a gestului lui, din câte am văzut şi din interviul pe care l-a dat jucătorul din Israel, a spus că doar l-a împins.

De acolo şi până să spui că a fost comportament violent, nu ştiu... nu mi se pare, dar aşa s-a scris, aşa s-a decis.

Până la urmă, el a spus, când am mers la el la vestiar, i-am reproşat, mi-a zis: <<Nea' Sorin, doar l-am împins, nu iam făcut mare lucru>>.

(n.r. ce înseamnă că va plăti?) Amendă, păi altceva ce să faci? Poate să joace în campionat acum, dacă decide antrenorul”, a declarat Sorin Cârţu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: paul papp 

viewscnt
Articole similare