Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător pe care Rădoi îl dă afară de la U Craiova? ”Se pare că acest lucru se va întâmpla”. EXCLUSIV

Primul jucător pe care Rădoi îl dă afară de la U Craiova? ”Se pare că acest lucru se va întâmpla”. EXCLUSIV
Comentarii

Helmuth Duckadam este de părere că Mirel Rădoi este pe cale să-l dea afară pe unul dintre jucătorii importanţi ai Universităţii Craiova.

Paul Papp ar putea fi primul jucător important pe care Mirel Rădoi îl dă afară de la Universitatea Craiova.

Fundaşul în vârstă de 32 de ani a făcut un gest deplasat la pauza meciului cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1 şi a fost eliminat.

Primul jucător important pe care Mirel Rădoi îl dă afară de la Craiova? Duckadam: ”Nu-l vor ierta”

Paul Papp a fost titular cu Beer Sheva, în prima manşă a play-off-ului Conference League. Însă meciul fostului internaţional român s-a terminat la pauză.

Paul Papp a sărit să bată un adversar pe tunelul de la vestiar, arbitrul a văzut conflictul şi i-a arătat fundaşului direct cartonaş roşu.

A fost un moment cum nu se putea mai prost pentru Universitatea Craiova, care a făcut un meci foarte bun în prima repriză şi sperau să învingă. Până la urmă s-a terminat 1-1, cu ambele goluri marcate în repriza a doua.

Helmuth Duckadam este de părere că Paul Papp va fi primul jucător pe care Mirel Rădoi îl va da afară de la Universitatea Craiova. Mai mult, crede că jucătorul de 32 de ani şi-a încheiat cariera odată cu gestul făcut la pauza meciului cu Beer Sheva:

”Un jucător care are o anumită vârstă, experienţă nu mai vorbim, să faci un asemenea gest... Îi va afecta viitorul carierei lui. Cei de la Craiova nu-l vor ierta

(Aţi fi renunţat la Papp?) Probabil că acelaşi lucru se va întâmpla la Craiova, nu mă pun în situatia lor. Se pare că acest lucru se va întâmpla.

(Carieră terminată pentru Papp?) Da, şi el a avut şanse pentru că ţinem minte acea partidă cu Partizan Belgrad, când am pierdut calificarea în grupele Champions League şi tot Rădoi era antrenor”, a declarat Duckadam pentru Orange Sport.

Paul Papp, coşmar cu repetiţie pentru Mirel Rădoi

În urmă cu 7 ani, la începutul lui august 2015, Paul Papp i-a făcut din nou viaţa grea lui Mirel Rădoi. Fostul selecţioner era atunci pe banca FCSB-ului, în prima sa aventură ca antrenor principal.

FCSB a ajuns atunci până în turul 3 al Ligii Campionilor, unde a întâlnit-o pe Partizan Belgrad. După 1-1 la Bucureşti, după un meci bun făcut de FCSB, calificarea avea să se joace la Belgrad.

Acolo, Paul Papp a făcut un meci de coşmar. Mai întâi a greşit la golul din care Partizan a deschis scorul. Totuşi, Muniru (11) şi Hamroun (33) au reuşit să întoarcă rezultatul şi fanii FCSB sperau la calificare.

Însă totul s-a prăbuşit la începutul reprizei secunde. Atunci, Paul Papp a făcut o nouă gafă în apărare, un adversar a recuperat şi a plecat spre poartă şi l-a obligat pe Varela să comită fault din postura de ultim apărător.

Fernando Varela a fost eliminat, Partizan a primit penalty, pe care l-a ratat însă. Totuşi, FCSB n-a putut să reziste în 10 oameni şi Partizan s-a impus până la urmă cu 4-2.

La golul de 3-2, Paul Papp a deviat în propria poartă un şut din afara careului (70) şi la 4-2 a fost depăşit uşor de adversarul care i-a pasat marcatorului Trujic (90+1).

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare