Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă din Liga 1, izgonită de pe arena pe care evoluează? ”Suntem mâhniţi, sper ca autorităţile să le pună stop din a mai veni pe acest stadion”

Încă o echipă din Liga 1, izgonită de pe arena pe care evoluează? ”Suntem mâhniţi, sper ca autorităţile să le pună stop din a mai veni pe acest stadion”

Superliga

Comentarii

Duminică seara, Petrolul Ploieşti a reuşit să obţină a treia victoria a sezonului, de asemenea a treia la rând, după ce a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 1-0. În urma partidei, directorul sportiv al ”lupilor galbeni”, Claudiu Tudor, a ”tunat” la adresa altei echipe din Liga 1.

Revenită în Liga 1, Petrolul Ploieşti a început sezonul jucând un fotbal frumos, care nu i-a ajutat însă pe ”lupii galbeni” să obţină rezultatele dorite pe teren.

După două înfrângeri în primele două etape, Nae Constantin a decis să schimbe foaia şi să îşi îndrume jucătorii să practice un joc care a fost numit de adversari ”anti-fotbal”.

Totuşi, rezultatele echipei s-au îmbunătăţit drastic, astfel că prahovenii nu pot fi criticaţi pentru aceasta schimbare, iar, după ce au fost atacaţi de adversari, au lansat la rândul lor un atac.

Totuşi, plângerile ploieştenilor nu sunt legate de stilul de joc ale altor rivale, ci de decizia luată de oficialii târgovişteni înaintea partidei Chindia - Petrolul.

Evoluând aproape exclusiv pe Ilie Oană în perioada în care propria arenă se află în renovări, conducerea Chindiei a luat decizia de a nu primi vizita Petrolului pe acelaşi stadion.

Probabil, oficialii târgovişteni s-au gândit că disputarea partidei acolo ar oferi un avantaj celor de la Petrolul, pe care nu au vrut să îi lase exploatat.

Încă o echipă din Liga 1, izgonită de pe arena pe care evoluează?

”Mâhnit” de faptul că echipa care a fost primită cu braţele deschise pe Ilie Oană a recurs la un asemenea gest, Claudiu Tudor a afirmat că speră că Chindia va primi interzis la Ploieşti, dacă într-adevăr mută duelul direct pe alt stadion.

Directorul sportiv al Petrolului a punctat că dacă cei de la Chindia reuşesc să îşi găsească o nouă ”casă” înaintea următoarei etape, atunci ar trebui să rămână acolo.

Suntem mâhniţi că au folosit casa noastră şi acum, când joacă cu noi, fug în altă parte. Daca vor juca în altă parte, sper ca autorităţile din Prahova să le puna stop din a mai veni pe acest stadion.

Dacă Chindia va juca pe alt stadion, cu tot respectul pentru ei, cred că trebuie să rămână acolo”, a declarat Claudiu Tudor, în urma victoriei cu FC U Craiova.

Conducerea Chindiei ar dori ca duelul cu Petrolul să aibă loc la Buzău.

Afla mai multe despre: claudiu tudor 

viewscnt
Articole similare