Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, anunţ în legătură cu stadionul Chindiei! Când va putea evolua formaţia târgovişteană pe arena la care se lucrează de ani buni

Emil Săndoi, anunţ în legătură cu stadionul Chindiei! Când va putea evolua formaţia târgovişteană pe arena la care se lucrează de ani buni

Chindia Targoviste

Comentarii

Emil Săndoi a dezvăluit când va putea, în sfârşit, să beneficieze Chindia de stadionul Eugen Popescu, la care se lucrează de trei ani.

Promovată în Liga 1 în 2019, Chindia Târgovişte a reuşit să ajungă oarecum surprinzător în primul eşalon şi s-a menţinut la fel de surprinzător pe prima scenă a fotbalului românesc.

Imediat după promovare, pentru a beneficia de facilităţile de care ar trebui să beneficieze o echipă din Liga 1, au fost demarate planurile pentru reabilitarea stadionului Eugen Popescu.

Trei ani mai târziu, iar formaţia târgovişteană încă nu poate juca în oraşul ei, fiind nevoită să dispute majoritatea partidelor din postura de gazdă pe Ilie Oană, la Ploieşti, la 50 de kilometri distanţă.

Deşi nu a încheiat reabilitarea stadionului Eugen Popescu, Primăria Târgovişte a aprobat planuri şi pentru construirea unui nou stadion, care nu va avea nicio treabă însă cu Chindia.

Lucruri ciudate se petrec în oraşul dâmboviţean, dar se pare că trupa lui Emil Săndoi a fost anunţată când va putea, în sfârşit, să joace pe arena sa.

Antrenorul Chindiei a dezvăluit că echipa sa va putea reveni ”acasă” de sezonul viitor, deşi nu a fost informat când mai exact în timpul stagiunii va fi gata stadionul.

Emil Săndoi, anunţ în legătură cu stadionul Chindiei

Eu am înţeles că în campionatul următor (n.r va juca Chindia acasă). Acum nu pot să vă spun exact, dacă la început sau la sfârşit.

Nu am de unde să ştiu, nu depinde de noi şi nici nu ştiu dacă depinde de persoanele implicate. 

Probabil sunt probleme financiare, am înţeles că Primăria îl construieşte din fonduri proprii, probabil şi de aceea durează foarte mult.

Şi eu mă simt frustrat. Dacă am fi jucat pe teren propriu, ar fi fost altceva pentru jucători, pentru grup, pentru toată lumea, dar asta e situaţia.

Poate aşa sunt eu, ghinionist. Am fost la Craiova, jucam pe Extensiv şi ne antrenam pe la ţară. La FC Argeş, n-am avut drept de promovare.

La Târgovişte chiar am spus că nu cred că apuc să joc pe stadionul nou", a spus Emil Săndoi, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: chindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare