Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi, dorinţă neobişnuită după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României: "Asta am vrea. Nu e uşor nici pentru noi"

Emil Săndoi, dorinţă neobişnuită după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României: "Asta am vrea. Nu e uşor nici pentru noi"

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte e a doua echipă care obţine calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, după Filiaşi.

Dorinţa lui Emil Săndoi pentru sferturile Cupei României

Chindia Târgovişte a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

După trei sezoane în care echipa a jucat meciurile considerate acasă doar în deplasare, din cauză că stadionul din Târgovişte nu îndeplineşte condiţiile de Liga 1, Emil Săndoi a avut o dorinţă, pentru următoarea fază din Cupa României. 

Principalul vrea o deplasare cât mai scurtă în sferturile de finală ale Cupei României, semn că oboseala s-a acumulat la echipă. 

"Pe final chiar am mai avut o ocazie, singur cu portarul, cea mai clară a jocului. Trebuie să recunosc că Gaz Metan a pus presiune în repriza a doua. Respect ce face Ilie Poenaru. E important că am câştigat. Ne-am atins obiectivele pentru jocul de azi şi îi felicit pe jucători, că ei s-au calificat. 

Asta am vrea, să fie o depalsare cât mai scurtă în sferturi. Noi, de un an şi jumătate, jucăm doar în dplasare. Nu e uşor nici pentru noi, nici pentru jucători. Indiferent de echipa care va veni, ne vom face calculele noastre, să ne protejăm şi pentru meciurile din campionat", a declarat antrenorul Chindiei Târgovişte.  

Optimile Cupei României

Chindia şi ACSO Filiaşi sunt echipele care au acces deja în sferturi. Marţi, se mai joacă meciul Dinamo – FC Argeş, de la ora 21.00.

Miercuri, este programată întâlnirea Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18.00

Ultimele trei partide vor avea loc joi: FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15.00, U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18.00, Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923, ora 21.00.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se va disputa. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

 

Afla mai multe despre: emil sandoichindia targoviste 

viewscnt
Articole similare