Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tamaş, savuros după partida cu CS Mioveni: ”Sunt fericit că mai joc fotbal după 20 de ani de la debut!”

Tamaş, savuros după partida cu CS Mioveni: ”Sunt fericit că mai joc fotbal după 20 de ani de la debut!”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Gabi Tamaş a fost din nou titular în apărarea Petrolului. Meciul din această seară a avut o semnificaţie importantă pentru fundaşul român veteran. Au trecut 20 de ani de când jucătorul a debutat în primul eşalon al fotbalului românesc.

Chiar dacă Tamaş a ajuns la 38 de ani, fostul internaţional nu are de gând să se retragă. El ar dori să mai joace 2-3 ani, acest lucru însemnând că şi-ar putea încheia cariera la 41 de ani. 

”Sunt fericit că mai joc fotbal după 20 de ani de la debut!”

”Mă simt bine. Sunt fericit că mai joc fotbal după 20 de ani de la debut. Să mă ajute picioarele şi Dumnezeu şi să mai joc doi-trei ani.

Eu sincer sunt mulţumit că n-am pierdut în această seară. Spun asta ca şi apărător. Puteam mai mult şi puteam să abordăm altfel meciul. Nu prea am avut ocazii. Puteam ajunge pe primul loc în seara asta”, a spus Tamaş, la finalul meciului. 

Meciurile FC Argeş – Chindia, CFR Cluj – Farul şi FCSB – Hermannstadt au loc duminică, iar confruntarea Universitatea Craiova – FC Botoşani se va disputa luni.

Vineri au avut loc partidele FC Voluntari – Universitatea Cluj, scor 0-0, şi UTA Arad – FCU 1948, scor 2-1.

Afla mai multe despre: petrolul-cs mioveni-tamaş 

viewscnt
Articole similare