Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, discurs dur după umilinţa cu CFR: ”Am arătat jalnic, cel mai rău mă deranjează asta”. Cei doi jucători pe care i-a criticat

Liviu Ciobotariu, discurs dur după umilinţa cu CFR: ”Am arătat jalnic, cel mai rău mă deranjează asta”. Cei doi jucători pe care i-a criticat

FC Voluntari

Comentarii

Miercuri seara, FC Voluntari a suferit o umilinţă împotriva lui CFR Cluj, în cea de a opta etapă a Ligii 1. Ilfovenii au fost învinşi cu 4-0 de campioană şi au atins borna de cinci partide la rând fără victorie.

După două înfângeri la rând pe teren propriu, CFR Cluj a profitat de eliminarea din meciul cu Voluntari şi s-a dezlănţuit împotriva echipei pregătite de Liviu Ciobotariu.

Campioana s-a impus cu 4-0, în urma unor goluri de senzaţie marcate de Petrila şi Mistrati, şi a urcat pe locul patru în clasament, fiind la şase puncte de liderul, cu un meci în minus disputat.

În urma umilinţei suferite, Liviu Ciobotariu a ţinut un discurs dur la adresa jucătorilor săi şi i-a criticat pe Mihai Popa şi Ulrich Meleke, pe care îi consideră responsabili pentru trei dintre golurile primite.

Liviu Ciobotariu, discurs dur după umilinţa cu CFR

Foarte mult nu ar fi de spus, echilibrul s-a rupt în prima repriză, când Naser a primit cartonaş roşu. E clar că nu am reuşit să ţinem pasul cu cei de la CFR, am arătat rău.

Chiar dacă am rămas în 10, nu trebuia să primim încă trei goluri, un joc slab, nu suntem într-o formă bună, va trebui cât mai rapid să ne revenim din punct de vedere al moralului.

Popa a greşit la două goluri, la al treilea gol, Meleke pasează la adversar, am făcut multe greşeli. Le-am spus jucătorilor înainte de meci că orice greşeală ne costă într-un meci cu CFR sau FCSB.â

Am făcut act de prezenţă, trebuiie să ne trezim, altfel vor fi probleme mari. Nu mai suntem aceaşi echipă de anul trecut, sezonul trecut rezultatele ne-au ţinut, de data asta începutul de campionat a fost una bună, una rea.

Trebuie să ne revenim cât mai rapid. Cel mai mult mă deranjează că am încasat patru goluri, eram o echipă care primea greu gol, în seara asta am arătat jalnic, nu e nicio scuză că am rămas în 10 oameni.

Îmi asum acest rezultat, important e că trebuie să ne trezim. Sezonul trecut doar o dată am primit patru goluri, cu FCSB, în rest primeam greu gol”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare