Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ofertă pentru "perla" pentru care FCSB l-a "sacrificat" pe Keşeru!

ULTIMA ORĂ | Ofertă pentru "perla" pentru care FCSB l-a "sacrificat" pe Keşeru!

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica (19 ani), una dintre "perlele" lui Gigi Becali de la FCSB, ar putea pleca de la echipa roş-albastră.

Există interes din Franţa, din Ligue 2, pentru Ianis Stoica, fotbalist care a fost la înălţime în sezonul trecut de Superligă, dar în debutul acestui sezon a scăzut din turaţie.

ULTIMA ORĂ | Ofertă pentru "perla" pentru care FCSB l-a "sacrificat" pe Keşeru!

Ianis Stoica ar putea avea parte de o plecare-fulger de la FCSB. Grenoble, echipă din liga a doua a Franţei, s-a interesat de posibilitatea transferului lui Stoica, scrie gsp.ro, care anunţă că echipa franceză a trimis o scrisoare către FCSB.

În scrisoare, Grenoble a întrebat în ce condiţii s-ar putea realiza transferul şi ce sumă şi-ar dorit Gigi Becali în schimbul "perlei"  pentru care l-a "sacrificat" pe Claudiu Keşeru, ajuns la UTA. Plecarea lui Ianis Stoica ar fi una fulger, deoarece pentru ca mutarea să se realizeze, FCSB şi Grenoble trebuie să ajungă la un acord azi sau joi, perioada de transferuri urmând a se închide pe 1 septembrie, la miezul nopţii.

Crescut la juniorii FCSB, Ianis Stoica a mai jucat sub formă de împrumut la Dunărea Călăraşi, Petrolul, Metaloglobus şi CSM Slatina.

După 6 etape, Grenoble, echipă antrenată de Vincent Hognon, este pe locul 10, cu 9 puncte.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă al lui Ianis Stoica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis stoicaofertagigi becalifrantafcsb 

viewscnt
Articole similare