Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Stoica, decizie neaşteptată: ”Da, am reziliat de comun acord”. Ce urmează pentru atacant

Ianis Stoica, decizie neaşteptată: ”Da, am reziliat de comun acord”. Ce urmează pentru atacant

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica (19 ani) a cauzat un scandal în fotbalul românesc în iarna trecută, când a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru Giovanni Becali. Opt luni mai târziu, atacantul tocmai şi-a reziliat contractul şi cu firma vărului patronului de la FCSB.

Sezonul trecut, FCSB părea să fi dat prima lovitură de proporţii cu un junior după reînfiinţarea academiei, aducându-l pe Ianis Stoica la prima echipă.

Fiul fostului jucător Pompiliu Stoica debutase în tricoul FCSB-ului pe când avea doar 14 ani, în Cupa României, împotriva celor de la Sănătatea Cluj.

Atunci, ”tricolorul” mic reuşea să devină atât cel mai tânăr jucător din istoria clubului, cât şi cel mai tânăr marcator, dar drumul său către prima echipă avea să rămână blocat încă patru ani.

Totuşi, odată ajuns la vârsta majoratului, Ianis Stoica a primit o şansă din partea FCSB-ului şi nu a dezamăgit, fiind golgheterul echipei în prima parte a campionatului.

Deşi a fost depăşit între timp de Florin Tănase şi Tavi Popescu în clasamentul celor mai buni marcatori de la club, Stoica a reuşit oricum să însumeze nouă reuşite şi cinci pase decisive, un bilanţ respectabil pentru primul sezon alături de o echipă din Liga 1.

Acestuia i se prevedea un viitor strălucit, atât de strălucit încât Giovanni Becali făcuse eforturi pentru a îl ”fura” de la Anamaria Prodan, care îl reprezentase până în iarna trecută.

Ianis Stoica, decizie neaşteptată

Acea mutare a cauzat un scandal în fotbalul românesc şi a crescut tensiunile dintre agentă şi FCSB, care deja intentase un proces împotriva lui Gigi Becali şi verilor săi după transferul lui Dennis Man la Parma.

La opt luni după ce a trecut la Becali Sport, Ianis Stoica s-a săturat şi a decis că îşi doreşte să îşi rezilieze înţelegerea cu noii săi reprezentanţi, anunţă ziare.com.

Informaţia nu doar că a fost confirmată de impresar, ci Giovanni Becali a şi dezvăluit că cele două părţi au ajuns semnat deja rezilierea de comun acord.

Da, am fost de acord cu dorinţa lui Ianis şi am reziliat de comun acord contractul”, a declarat acesta, pentru Fanatik.

Motivul din spatele dorinţei lui Ianis Stoica de a rezilia contractul? Conform surselor citate, jucătorul de la FCSB era nemulţumit că Giovanni Becali nu l-a protejat în faţa atacurilor constante ale vărului său.

Aşadar, Stoica a luat decizia, alături de tatăl său, de a lăsa şi Becali Sport în urmă şi a găsi noi reprezentanţi, care să îi poată obţină un transfer în afară cât mai curând.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare