Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul ajuns la cuţite cu Gigi Becali, ofertă de milioane de euro din Golf! Fotbalistul are şanse minime să continue la echipă

Jucătorul ajuns la cuţite cu Gigi Becali, ofertă de milioane de euro din Golf! Fotbalistul are şanse minime să continue la echipăgalerie foto

Transferuri

Comentarii

Unul dintre jucătorii ajunşi la cuţite cu Gigi Becali la începutul pandemiei, Bogdan Planic (30 de ani), este aproape de despărţirea de Maccabi Haifa (Israel), echipă cu care a semnat după plecarea de la FCSB. Sârbul şi-a luat deja rămas bun de la fani.

La începutul pandemiei, Gigi Becali a luat decizia de a micşora salariile jucătorilor, întrucât campionatul se oprise, iar aceştia erau remuneramţi, în ochii patronului, mai mult sau mai puţin degeaba.

Dacă majoritatea roş-albaştrilor s-au supus diminuărilor dorite de latifundiar, unii jucători nu au fost la fel de dornici să le fie reduse salariile.

Adi Popa a fost băgat în şomaj tehnic şi a plecat cu scandal de la clubul alături de care reuşise cele mai mare performanţe ale carierei, în timp ce şi Bogdan Planic a suferit o soartă similară.

Sârbul, care era, probabil, cel mai valoros apărător central al campionatului nostru în momentul plecării de la FCSB, a fost de asemenea băgat în şomaj tehnic, astfel că a plecat liber de contract la Maccabi Haifa.

Gigi Becali a cerut un prejudiciu de 10 milioane de euro în urma plecării fotbalistului, dar nimic nu s-a soluţionat în această privinţă.

Jucătorul ajuns la cuţite cu Gigi Becali, ofertă de două milioane de euro din Golf

După doi ani petrecuţi în Isreal, Planic este la finalul drumului alături de campioană, luându-şi rămas bun de la fani deja, cărora le-a lăsat o impresie mult mai bună decât patronului de la FCSB

La meciul din Europa dintre Maccabi Haifa şi Olympiakos, scor 1-1, Bogdan Planic a fost chemat de galerie. Toată peluza l-a aplaudat preţ de zeci de secunde pe fundaşul central care nu a fost apreciat de Gigi Becali.

Atunci se zvonea că acesta ar avea o ofertă din partea lui AEK Atena, dar acum, conform presei din Israel, care citează o sursă din Grecia, sârbul ar avea o ofertă importantă de la Al Ain.

Echipa din Emiratele Unite Arabe ar oferi două milioane de euro pentru Planic, propunere acceptată de la Maccabi Haifa, care l-a transferat liber de contract de la FCSB, ”graţie” scandalului cu Gigi Becali.

În perioada petrecută în Israel, Planic a reuşit să ridice două titluri de campion şi o Supercupă, iar marţi a ajutat echipa să se califice pentru prima dată în Champions League, după o absenţă de 13 ani.

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare