Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dorit de FCSB şi CFR Cluj, a ales şi semnează! "Perla" şi-a decis viitorul

BREAKING | Dorit de FCSB şi CFR Cluj, a ales şi semnează! "Perla" şi-a decis viitorul

FCSB

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj îl aveau pe lista de transferuri pe tânărul Alexandru Zahan, un fotbalist de 13 ani, extrem de talentat. "Perla" şi-a decis viitorul, a ales între FCSB şi CFR Cluj, şi semnează cu echipa roş-albastră.

Gigi Becali face încă o investiţie pentru viitor, aşa cum a obişnuit deja de câţiva ani bun încoace. FCSB l-a transferat pe Alexandru Zahan, un tânăr de 13 ani care joacă pe postul de fundaş, pe modelul pe care i-a luat pe Andrei Vlad şi Octavian Popescu de la U Craiova.

BREAKING | Dorit de FCSB şi CFR Cluj, a ales şi semnează! "Perla" şi-a decis viitorul

FCSB a devenit, în ultimii ani, specialistă în transferuri de jucători tineri şi foarte tineri. Ultimul exemplu concret este transferul lui David Miculescu de la UTA, pe care Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro.

Gigi Becali a mai făcut o mutare pe piaţa transferurilor, dar de această dată în sectorul juvenilor. Potrivit site-ului ziarulunirea.ro, FCSB l-a acontat recent pe Alexandru Zahan, un fundaş de 13 ani de la Optimum Alba Iulia, echipă care a semnat recent un parteneriat cu CFR Cluj, club care-l avea şi ea pe listă pe Zahan.

Născut în 2009, Alexandru Zahan a început fotbalul în Spania, potrivit surse citate, şi e deja un obişnuit la loturile naţionale de junioiri. Astfel, Gigi Becali a câştigat lupta cu CFR Cluj pentru transferul lui Alexandru Zahan, o lovitură pe care i-a dat-o clubului lui Nelu Varga, care câştigă titlul în Liga 1 de cinci ani încoace.

FCSB are, conform statisticilor, una dintre cele mai bune academii de junioiri din ţară, cu un punctaj de 90,6 în 2022.

În afara lui Miculescu, FCSB a mai transferat un "wonderkid". Un fotbalist crescut de Gică Hagi la academia sa, Eduard Radaslavescu, în schimbul a 800.000 de euro.

Recent, de la echipa a doua a FCSB a plecat un fotbalist tânăr, Jorgo Papuli (20 de ani), care a semnat cu Vardar Skopje.

Afla mai multe despre: alexandru zahanfcsbtransfergigi becalicfr cluj 

viewscnt
Articole similare