Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Perla", OUT de la FCSB! Becali l-a cedat: a fost anunţat oficial la noua echipă! ULTIMA ORĂ

"Perla", OUT de la FCSB! Becali l-a cedat: a fost anunţat oficial la noua echipă! ULTIMA ORĂgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a cedat una dintre "perlele" de la echipa a doua a clubului. FCSB l-a vândut pe Jorgo Papuli (20 de ani), unul dintre fotbaliştii de perspectivă ai echipei, care s-a întors în ţara natală. Papuli a semnat cu Vardar Skopje, în ţara natală, Macedonia de Nord.

Un obişnuit al transferurilor de jucători tineri, cum e cazul lui David Miculescu, adus de la UTA pe 1,7 milioane de euro, Gigi Becali mai şi cedează "perle". Aflat la echipa a doua a clubului, Jorgo Papuli a plecat de la FCSB şi a fost deja prezentat oficial la noua echipă, Vardar Skopje.

"Perla", OUT de la FCSB! Becali l-a cedat: a fost anunţat oficial la noua echipă! ULTIMA ORĂ

Jorgo Papuli, un mijlocaş defensiv de doar 20 de ani, a jucat la FCSB 2 în ultimul an şi jumătate, dar n-a ajuns niciodată să evolueze pentru prima echipă. A primit o ofertă din ţara natală, Macedonia de Nord şi a plecat de la echipa lui Gigi Becali, deşi vârsta îl recomanda să mai rămână în încercarea de a prinde prima echipă, "roş-albaştrii" fiind cunoscuţi pentru promovarea tinerilor în ultimii ani.

Vardar Skopje l-a prezentat oficial pe Jorgo Papuli: "Jorgo Papuli, jucător defensiv în vârstă de 21 de ani (n.r. – îi va împlini abia pe 30 decembrie) a sosit de la Steaua (n.r. - FCSB) din România", au transmis cei de la Vardar Skopje pe cotul de Facebook al clubului.

Papuli a jucat şi la juniorii lui Dinamo în anii trecuţi. În ţara sa natală, el a crescut la juniorii academiei lui Goran Pandev, legendarul fotbalist nord-macedonean. Acum, va evolua la Vardar Skopje, cel mai de succes club din Macedonia, cu 11 titluri.

Vardar Skopje, club cu care FCSB s-a duelat în preliminariile Ligii Campionilor la ultimul sezon cu prezenţă în grupe pentru o echipă românească (2013), evoluează în prezent în liga a doua din Macedonia de Nord.

Afla mai multe despre: fcsbjorgo papulitransfermacedonia de nordgigi becalivardar skopje 

viewscnt
Articole similare