Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer total neaşteptat făcut de FCSB. Cine este Jorgo Papuli şi unde a jucat ultima oară: ”O să fac tot posibilul să-mi dovedesc valoarea”

OFICIAL | Transfer total neaşteptat făcut de FCSB. Cine este Jorgo Papuli şi unde a jucat ultima oară: ”O să fac tot posibilul să-mi dovedesc valoarea”

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut un transfer neaşteptat. Echipa lui Gigi Becali l-a luat Jorgo Papuli, un mijlocaş de 19 ani din Macedonia de Nord. Momentan, Jorgo Papuli va juca pentru FCSB 2.

Oficialii FCSB-ului l-au transferat discret pe Jorgo Papuli, un mijlocaş de 19 ani care este considerat o mare speranţă în Macedonia de Nord. Papuli a fost în probe la FCSB 2 şi oficialii clubului lui Gigi Becali au decis să-l păstreze.

Transfer neaşteptat făcut de FCSB. Cine este Jorgo Papuli

În vârstă de 19 ani, Jorgo Papuli s-a format la academia lui Goran Pandev şi ulterior a jucat pentru  Metalurg Skopje. Tânărul mijlocaş a fost remarcat de scouterii FCSB-ului şi l-au chemat în probe. Jorgo Papuli a reuşit să impresioneze şi i-a fost oferit un contract.

Momentan, Papuli va juca pentru FCSB 2, până când se va acomoda. Însă nu este exclus să-l vedem şi la prima echipă, mai ales că, în ultima perioadă, cei de la FCSB au promovat mulţi tineri de la academia pe care o deţin. De altfel, mijlocaşul transferat de FCSB spune că acesta este principalul său obiectiv:

”Bineînţeles că mă bucur enorm că fac parte dintr-un club atât de grozav. Sper că voi profita de şansa care mi se oferă şi nu voi dezamăgi. Dimpotrivă, sunt gata să fac tot posibilul să-mi dovedesc valoarea. Cariera mea de fotbalist abia începe şi sunt bucuros de provocările care urmează. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi care m-au sprijinit, în special familiei”, a spus Papuli pentru Sportmedia.mk.

Jorgo Papuli a intrat deja în programul celor de la FCSB 2, alături de care se antrenează şi a fost pe bancă la derby-ul cu Steaua, scor 1-1.

Însă, cum fusese transferat de doar câteva zile, Bogdan Argeş Vintilă a decis să nu rişte şi nu l-a folosit nici măcar un minut. Totuşi, este de aşteptat ca Jorgo Papuli să debuteze în perioada următoare la FCSB 2, echipă care joacă în Liga 3.

Afla mai multe despre: jorgo papuli 

viewscnt
Articole similare