Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Perla" lui Gigi Becali, dezastru după plecarea de la FCSB! "Să mă angajez ca ce? Ajung la sapă de lemn". A ajuns om de rând la 28 de ani

"Perla" lui Gigi Becali, dezastru după plecarea de la FCSB! "Să mă angajez ca ce? Ajung la sapă de lemn". A ajuns om de rând la 28 de ani

FCSB

Comentarii

Fostul fotbalist de la FCSB, Ceahlăul Piatra Neamţ sau FC Botoşani, Sebastian Chitoşcă (28 de ani), s-a lăsat de fotbal în urmă cu doi ani, iar acum e concurent într-o emisiune televizată din România. Mijlocaşul a vorbit, din nou, despre cum nu-şi poate îndeplini visul în ţară, preferând să-şi facă un rost în viaţă în Germania.

În urmă cu un an, fostul "pariu" al lui Gigi Becali la FCSB a dezvăluit cum viaţa i-a fost dată peste cap de drama trăită de fratele său. În ultimii ani, fotbalistul retras la 26 de ani a muncit în Germania, iar acum face parte dintr-o emisiune în România. Recent, Sebastian Chitoşcă a vorbit despre cum a fost nevoit să renunţe la visul de a-şi construi o carieră în România. 

Fostul fotbalist de la FCSB, dezamăgit: "Să mă angajez ca ce? Îmi place foarte mult aici, în Germania"

Sebastian Chitoşcă a făcut pasul la FCSB la 22 de ani, de la Ceahlăul Piatra Neamţ, în schimbul a 50.000 de euro. Gigi Becali îşi strângea "armata" de tineri, pe care voia să-i vândă pe multe milioane de euro. Tactica a dat rezultate după ani, în condiţiile în care ultimul transfer de la FCSB, Dennis Man, i-a adus 11 milioane de euro din partea Parmei. 

În schimb, Chitoşcă nu a impresionat la FCSB, a prins puţine minute, iar finanţatorul FCSB a renunţat la el. 

Chitoşcă s-a retras din cariera de fotbalist şi şi-ar fi dorit să urmeze cursurile şcolii de antrenori în România. Totuşi, fostul fotbalist de la FCSB a fost nevoit să renunţe, din cauza duratei cursurilor şi a posibilităţilor reduse de a câştiga bani în ţară. 

„E foarte greu să devii antrenor în România, trebuie sa faci vreo opt ani de zile şcoală şi cursuri. E foarte greu şi în opt ani de zile, dacă tu nu faci nimic productiv în Romania, ajungi „la sapă de lemn”, pentru că la noi în ţară e greu financiar.

Să mă angajez ca ce? Dacă vorbim de antrenor la copii, e o sumă foarte mică, şi nu pot să-mi întreţin familia cu banii respectivi. Incertitudinea şi sistemul care sunt în România m-au făcut să renunţ la ideea de a mai sta în ţară. Îmi place foarte mult aici, în Germania!”, a povestit el pentru site-ul oraexactainfotbal.ro.

Fost fotbalist la FCSB, vopsitor auto în Germania. Chitoşcă dă vina şi pe regula U21

După plecarea de la FCSB, Sebastian Chitoşcă a mai jucat la FC Botoşani şi U Cluj, dar a fost nevoit să se angajeze în Germania, pentru a câştiga bani, după drama fratelui său, care a fost aproape să-şi piardă viaţa. 

Fostul fotbalist a recunoscut că a fost vopsitor auto şi, în paralel, încă se gândea să-şi relanseze cariera la o echipă din România. A fost nevoit să abandoneze, în cele din urmă, din cauză că nu şi-ar fi putut susţine familia, din punct de vedere financiar. 

De asemenea, fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit şi cum regula U21 l-a încurcat şi i-ar fi blocat parcursul la FC Botoşani.  În cele din urmă, Sebastian Chitoşcă s-a retras din fotbal la 26 de ani. 

Afla mai multe despre: sebastian chitoscafcsbgigi becalisebastian chitosca retrageresebastian chitosca fcsbprobleme sebastian chitoscace face sebastian chitosca 

viewscnt
Articole similare