adplus-dvertising
You are here:

Gigi Becali şi Valeriu Iftime "s-au achitat": "Mi-a dat banii, gata. Am acceptat"

Gigi Becali şi Valeriu Iftime "s-au achitat": "Mi-a dat banii, gata. Am acceptat"

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a dezvăluit că "s-a achitat" cu Gigi Becali în ceea ce priveşte banii pentru transferul lui Olimpiu Moruţan de la FCSB la Galatasaray, de anul trecut. FC Botoşani şi-a păstrat procente şi avea de încasat bani de la Becali, iar Iftime a spus că, în cele din urmă, lucrurile s-au reglat.

Transferul lui Olimpiu Moruţan de la FCSB la Galatasaray, în schimbul a 3,5 milioane de euro, a fost motiv de neînţelegere între Gigi Becali şi Valeriu Iftime. În cele din urmă, cei doi "s-au achitat".

Gigi Becali şi Valeriu Iftime "s-au achitat": "Mi-a dat banii, gata. Am acceptat"

FC Botoşani şi-a păstrat un anumit număr de procente după ce l-a cedat pe Olimpiu Moruţan la FCSB. Când fotbalistul a fost vândut mai departe, la Galatasaray, în vara lui 2021, echipa lui Valeriu Iftime a trebuit să încaseze banii pe aceste procente, iar întârzierea plăţii a reprezentat motiv de neînţelegeri între cei doi patroni.

Între timp, Valeriu Iftime a anunţat că lucrurile s-au rezolvat, iar el şi Becali "s-au achitat", iar banii au ajuns în conturile clubului din Botoşani.

„Între mine şi domnul Becali apele au fost limpezi şi clare. Noi nu suntem prieteni care să citească ziarul împreună sau să bem şpriţ. Nici nu filozofăm. Trebuia să încasez 300.000 de euro, dar mi-a dat 200.000 de euro.

Dar asta nu ar fi fost un punct de neînţelegere între mine şi domnul Becali. Eu cu domnul Becali, legat de subiectul ăsta, am vorbit în ianuarie, în Antalya. Eu am spus că aş vrea banii în avans, chiar dacă în contract era trecut să se plătească la data plăţii. Am spus să-mi dea aşa şi pune o dobândă.

Şi dumnealui mi-a zis: «Domnule, eu nu fac dobândă băncii. Nu sunt Isărescu!». Şi am rămas până la urmă pe varianta dumnealui. Mi-a dat o sumă şi eu am acceptat ca să închidem subiectul.

Acum aştept să se califice în Conference League, pentru că am nişte bani pentru Dawa. Aşa, sunt suporter înfocat al FCSB-ului”, a spus Iftime la Pro Arena.

viewscnt
Articole similare