Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pericol! Atacantul dorit de Becali îi scapă printre degete! Oferte din campionate bogate | BREAKING NEWS

Pericol! Atacantul dorit de Becali îi scapă printre degete! Oferte din campionate bogate | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

FCSB e în pericol să rateze transferul lui Pavol Şafrako (27 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali, dar care îi poate scăpa printre degete. Şafranko are oferte din campionate mai bogate, de la echipe care-i pot oferi mai mult ca FCSB din punct de vedere financiar.

Pavol Şafranko, fostul atacant de la Sepsi pe care FCSB îl vrea, are oferte din Cehia şi Turcia, campionate mai bogate decât cel al României. Gigi Becali îl poate scăpa printre degete pe atacant dorit la FCSB, deşi a pus ochii de câteva săptămâni buni pe el, aşa cum Orange Sport a anunţat în exclusivitate.

Pericol! Atacantul dorit de Becali îi scapă printre degete! Oferte din campionate bogate | BREAKING NEWS

Gigi Becali îl poate scăpa printre degete pe Pavol Şafranko. Slovacul este "momit" să refuze FCSB cu oferte din Turcia şi Cehia, scriu cei de la KickOff, care citează o sursă apropiată de jucător. Acum, potrivit sursei citate, Mamelodi Sundowns, cu care Pavol Şafranko are contract până în 2026, trebuie să se hotărască dacă-l lasă liber de contract pe atacant sau va cere o sumă de transfer în schimbul său.

"Şafranko a semnat un contract de lungă durată cu Sundowns când s-a transferat aici, aşa că nu e simplu să îl lase să plece. Totul depinde acum de club şi de modul în care va rezolva această situaţie. Se află în discuţii cu cluburi din Turcia şi Cehia, dar acum aşteptăm şi vedem ce se va întâmpla. Clubul trebuie să găsească o soluţie acum care să fie benefică pentru ambele părţi", a spus o sursă pentru publicaţia citată.

Orange Sport a anunţat în exclusivitate că FCSB îl vrea pe Pavol Şafranko, atacantul pe care Sepsi l-a vândut în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns, în schimbul a 700.000 de euro.

Gigi Becali ar vrea să-l transfere gratis pe Pavol Şafranko, dar având în vedere că acesta are mai multe oferte Mamelodi Sundowns ar putea cere o sumă de transfer în schimbul său pentru a-şi recupera investiţia.

Şafranko s-a remarcat în România la Sepsi, în perioada 2019-2021, când a marcat 17 goluri în 73 de meciuri. Vara trecută, covăsnenii l-au vândut la Mamelodi Sundowns pentru suma de 700.000 de euro. În sezonul trecut, Safranko a jucat în 28 de meciuri la Mamelodi Sundowns şi a marcat nouă goluri, în toate competiţiile.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Pavol Şafranko în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pavol safrankofcsbofertecehiaturciagigi becali 

viewscnt
Articole similare