Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, încă un transfer! Becali, decisiv. "Pista", activată după transferul lui Miculescu | EXCLUSIV

FCSB, încă un transfer! Becali, decisiv. "Pista", activată după transferul lui Miculescu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe David Miculescu de la UTA, în schimbul a 1,7 milioane de euro, dar se pregăteşte să mai facă un transfer. Nevoia de atacant este evidentă la FCSB, dar Gigi Becali are ultimul cuvânt în cazul unei oferte pentru fotbalistul dorit, Pavol Şafranko (28 de ani).

După transferul lui Miculescu, FCSB se pregăteşte să mai facă încă un transfer. Echipa roş-albastră are nevoie de un atacant, aspect scos în evidenţă şi de Mihai Stoica, la Orange Sport, iar Gigi Becali este decisiv în cazul lui Pavol Şafranko.

FCSB, încă un transfer! Becali, decisiv. "Pista", activată după transferul lui Miculescu | EXCLUSIV

Mihai Stoica, managerul general al FCSB şi expert Orange Sport, a vorbit la Sport Report despre transferul lui Pavol Şafranko, atacant dorit de roş-albaştri.

După transferul lui David Miculescu, pentru care se va plăti o sumă impresionantă de bani, Gigi Becali va avea cuvântul decisiv în cazul unei oferte pentru Pavol Şafranko. Atacantul este legitimat la Mamelodi Sundowns, echipă din Africa de Sud care a plătit 700.000 de euro pentru a-l lua de la Sepsi.

Becali vrea doar jucători liberi de contract, iar acum va avea ultimul cuvânt în cazul lui Şafranko, dacă va face sau nu o ofertă, în funcţie de suma de bani pe care o va cere echipa sud-africană. Mihai Stoica e sigur că FCSB are nevoie de un atacant central, de meserie, care să ridice nivelul echipei.

"Avem nevoie de un număr 9 clasic. Şafranko, din câteva am înţeles, este încă sub contract cu Mamelodi Sundowns. Asta însemnând că nu e liber. Depinde şi câţi bani (n.r. - se cer pentru transfer). Gigi decide asta, o să-l întreb dacă suntem dispuşi să facem o ofertă pentru Mamelodi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB are şi alte variante, dacă nu va reuşi să-l aducă pe Şafranko: "Avem câteva nume pe care o să începem să le urmărim, dar la momentul ăsta nu avem un jucător pe care să-l ofertăm", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: pavol safrankotransferatacantgigi becalimihai stoicaoferta 

viewscnt
Articole similare