Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer pe ”hold” la FCSB. De ce este în impas venirea atacantului dorit de Gigi Becali

Transfer pe ”hold” la FCSB. De ce este în impas venirea atacantului dorit de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Transferul lui Pavel Safranko al FCSB este în impas, principalul motiv fiind sumele puse în joc.

FCSB, la debutul lui Nicolae Dică pe banca tehnică, a reuşit calificarea în turul trei preliminar din Conference League.

Imediat după meciul cu Saburtalo, Dică a cerut mai multe transferuri pentru a-şi întări echipa, mai ales că aceasta a fost slăbită şi odată cu plecarea lui Florin Tănase.

Astfel, Gigi Becali s-a pus pe treabă şi a anunţat că îi va transfera pe David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Işfan (FC Argeş) şi încă un atacant central.

Pentru poziţia de număr 9 l-a ales pe Pavol Safranko, anunţat de Orange Sport. Acesta a mai jucat în România la Sepsi, în perioada 2019-2021.

Transfer pe ”hold” la FCSB. De ce este în impas venirea atacantului dorit de Gigi Becali

Din vara anului trecut, atacantul de 27 de ani este legitimat la Mamelodi Sundowns FC, formaţie din Africa de Sud.

Totuşi, revenirea sa în România este mai complicată deoarece jucătorul nu ar dori să renunţe la banii pe care îi încasează de la formaţia sud-africană, conform ProSport.

La Sundowns, Safranko este remunerat cu 28.000 de euro pe lună, în timp ce Gigi Becali ar fi dispus să îi ofere doar 15.000 de euro lunar.

Mai mult, Sundowns nu ar vrea să-l lase liber de contract, ci să încaseze o sumă de bani pentru transfer sau să-l împrumute, variante pe care FCSB nu le-ar lua în calcul. Jucătorul susţine însă că ar avea posibilitatea să rupă contractul cu sud-africanii, potrivit sursei citate.

De asemenea, Pavol Safranko ezită să semneze cu FCSB şi din cauza criticilor pe care le-ar primi de la patron dacă ar avea evoluţii mai puţin reuşite.

Slovacul de 27 de ani a fost transferat de Sepsi pentru o sumă record în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC, în urmă cu un an. 700.000 de euro a obţinut Sepsi, fiind cea mai scumpă plecare din istoria clubului din Sfântu Gheorghe.

Vârful de atac a marcat 17 goluri şi livrat zece pase decisive pentru formaţia covăsneană, în 73 de meciuri. 

Afla mai multe despre: fcsbsafranko 

viewscnt
Articole similare