Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atunci primesc şi eu salariul". Dezvăluirea surprinzătoare făcută de Nicolae Dică. În ce condiţii va fi plătit antrenorul FCSB-ului

"Atunci primesc şi eu salariul". Dezvăluirea surprinzătoare făcută de Nicolae Dică. În ce condiţii va fi plătit antrenorul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

FCSB - FC U Craiova 1948 se joacă duminică, de la ora 22:30, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"Nu am început bine campionatul. Obiectivul nostru este acela de a câştiga campionatul. Întâlnim un adversar bun, cu un antrenor nou, un antrenor pe care îl cunosc foarte bine, adeptul unui joc ofensiv, adeptul unui joc agresiv.

Am fost colegi de cameră şi la naţionala de tineret, şi la Steaua, aşa că ştiu foarte bine din discuţiile pe care le-am avut cu el cum gândeşte, a dovedit că este un antrenor bun şi ne aşteaptă o partidă foarte grea. Jucăm foarte târziu, începem meciul duminică şi îl terminăm luni. Sper şi îmi doresc să vină cât mai multă lume la stadion, pentru că s-a văzut la meciul din Europa cât de mult au contat suporterii" , a declarat Nicolae Dică.

Iar dacă va lua campionatul, Dică susţine că îşi va primi şi salariul. Antrenorul FCSB-ului i-a transmis lui Becali că vrea să fie plătit doar dacă îşi atinge obiectivele.

"Iau salariul dacă intrăm în Europa, primesc salariul dacă iau campionatul. Aşa se ia salariul, la obiectiv. Asta a fost decizia mea, aşa a fost discuţia pe care am avut-o cu patronul" , a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: dicafcsb 

viewscnt
Articole similare