Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a primit un mesaj de la Gică Hagi: ”A fost cel mai important pentru mine”

Nicolae Dică a primit un mesaj de la Gică Hagi: ”A fost cel mai important pentru mine”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică spune că a primit un mesaj de la Gică Hagi şi susţine că acesta a contat foarte mult pentru el.

Nicolae Dică a revenit cu succes la FCSB. Fostul atacant a reuşit să califice echipa în turul 3 al Conference League, după ce s-a impus cu 4-2 în faţa celor de la Saburtalo. În tur, FCSB a pierdut cu 0-1.

După meci, Nicolae Dică spune că a primit o mulţime de mesaje de felicitare, însă cel mai important pentru el a fost cel de la Gică Hagi.

Nicolae Dică a primit un mesaj de la Gică Hagi: ”A fost cel mai important pentru mine”

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a revenit la FCSB într-un moment foarte greu, returul cu Saburtalo, după ce vicecampioana României fusese învinsă cu 1-0 în prima manşă.

FCSB a făcut însă un meci entuziasmant pe National Arena şi s-a impus cu 4-2. Nicolae Dică susţine că a primit foarte multe mesaje de felicitare, dar cel mai important pentru el a fost cel de la Gică Hagi.

Antrenorul şi patronul Farului a ţinut să-l felicite pentru victorie şi i-a urat succes în noul mandat:

”(Despre mesajele pe care le-a primit după calificarea în turul 3 al Conference League) Am primit foarte multe, dar cred că cel mai important mesaj pentru mine a fost de la domnul Hagi.

Un idol al meu şi pentru mine a contat foarte mult. Îmi aduc aminte, în '94, eram doar un copil când eram pe stradă şi aveam scris pe spate ”Hagi 10”, cu pixul, că nu aveam nici marker atunci, şi cu un tricou alb”, a spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică şi Gică Hagi au colaborat în două rânduri din postura de jucător-antrenor, o dată la FCSB (2007) şi o dată la Viitorul (2012-2014).

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare