Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gigi Becali, încă 2,5 mil. € pentru Gică Hagi pentru 4 jucători pe care i-a transferat

EXCLUSIV | Gigi Becali, încă 2,5 mil. € pentru Gică Hagi pentru 4 jucători pe care i-a transferat

Superliga

Comentarii

Gigi i-a plătit lui Gică Hagi încă 2,5 milioane de euro pentru 4 jucători pe care i-a transferat la FCSB.

De-a lungul anilor, Gigi Becali şi FCSB au fost printre cei mai activi parteneri de afaceri ai lui Gică Hagi. Patronul FCSB a cumpărat mai mulţi jucători de la Farul (în trecut Viitorul), pe care a achitat sume consistente.

Numai pentru Florinel Coman, Florin Tănase, Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar, Gigi Becali a plătit în total 7.33 milioane de euro.

Gigi Becali, încă 2,5 milioane de euro pentru Gică Hagi pentru 4 jucători

Gigi Becali şi-a întărit de mai multe ori lotul cu jucători transferaţi de la Viitorul, devenită între timp Farul. Gică Hagi a ţinut însă de fiecare dată de preţ.

S-a ajuns astfel la sume de transfer impresionante pentru nivelul fotbalului românesc. De exemplu, Florinel Coman deţine în prezent recordul pentru cel mai scump transfer realizat vreodată între două cluburi din România, cu un cost de 3 milioane de euro.

Pe lângă sumele pe care Gigi Becali le-a plătit în momentul în care a realizat transferurile, Gică Hagi şi-a păstrat şi procente din eventuale revânzări.

Însă, până la urmă, Gigi Becali a decis să plătească şi pentru aceste procente, astfel încăt să deţină în totalitate drepturile federative ale jucătorilor.

Mihai Stoica susţine că, în total, Gigi Becali a plătit nu mai puţin de 2,5 milioane de euro pentru procentele pe care Viitorul le avea la Florinel Coman, Florin Tănase, Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar:

”După aia s-au plătit şi procente care îi reveneau Viitorului pe vremea aia. A plătit 2,5 milioane de euro pe procentele tuturor jucătorilor. Jucătorii fiind Benzar, Tănase, Coman, Nedelcu”, a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport.

Cât au costat în total cei 4 jucători transferaţi de Gigi Becali de la Gică Hagi, conform transfermarkt.com:

  • Florinel Coman - 3 milioane de euro
  • Florin Tănase - 1,5 milioane de euro
  • Dragoş Nedelcu - 2,13 milioane de euro
  • Romario Benzar - 0,7 milioane de euro

Dintre cei 4, Gigi Becali a ieşit în pierdere doar la Dragoş Nedelcu, care n-a confirmat şi pe care l-a lăsat până la urmă liber de contract. Nedelcu a revenit între timp la Farul.

În rest, FCSB a reuşit să-l vândă pe Florin Tănase în China cu 3 milioane de euro, pe Romario Benzar l-a cumpărat Lecce cu două milioane de euro, în timp ce Florinel Coman a rămas la echipa lui Gigi Becali, dar sunt şanse să se transfere pe o sumă importantă.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare