Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Işfan, sfaturi primite de la un jucător care doar ce a plecat de la FCSB: ”Nu eşti titular dacă dai un gol-două acolo”

Alex Işfan, sfaturi primite de la un jucător care doar ce a plecat de la FCSB: ”Nu eşti titular dacă dai un gol-două acolo”

Superliga

Comentarii

Cătălin Straton, cel care a petrecut doi ani la FCSB, îl sfătuieşte pe Alexandru Işfan să accepte transferul la FCSB.

Cu banii obţinuţi din transferul lui Florin Tănase în China, 3 milioane de euro, Gigi Becali vrea să acopere câteva posturi in ofensivă.

Unul dintre jucătorii pe care patronul FCSB vrea să-i transfere este Alexandru Işfan, un mijlocaş central de 22 de ani care joacă la FC Argeş.

Fost portar la FCSB, Cătălin Straton spune că ar fi o alegere bună pentru el şi i-a oferit câteva sfaturi.

Alexandru Işfan, sfaturi de la un jucător care a plecat în vară de la FCSB

Cătălin Straton a semnat a ajuns la FCSB în vara lui 2020 şi a plecat în acest an. În ciuda unor evoluţii bune, el a prins foarte puţine meciuri.

De altfel, cei de la FCSB i-au transmis din start că l-au adus să fie al doilea portar din lot. În această vară, Straton s-a despărţit amiabil de FCSB şi a semnat cu FC Argeş.

Din postura unui jucător trecut pe la FCSB, Cătălin Straton îi oferă câteva sfaturi lui Alexandru Işfan, mijlocaş dorit cu insistenţă de Gigi Becali:

”(Ai fost o perioadă lungă la FCSB, l-ai sfătui pe Işfan să meargă acolo?) Sincer, da. Sunt lucruri care depind de el. E un jucător foarte bun, a trezit interesul multor echipe bune din România şi, dacă va pleca, sigur va fi o pierdere mare. Sper să plece la mai bine, dar deocamdată mai avem puţină nevoie de el.

(Ce îl sfătuieşti dacă merge la FCSB?) Să se pregătească exemplar, să-şi aştepte şansa şi atunci când vine să dea gol. Nici aşa nu eşti titular, dacă ai dat un gol, două acolo.

Important e ca pe termen lung să ai o evoluţie bună şi sunt convins că poatesă îşi consolideze un loc de titular. Dar nu doar după câteva meciuri. Totuşi, e Steaua Bucureşti (n.r. FCSB) şi are jucători care au confirmat acolo”, a spus Straton după FC Argeş - U Cluj 3-1.

Alex Işfan este dorit cu insistenţă şi de Universitatea Craiova, însă oficialii lui FC Argeş au declarat că nu sunt dispuşi să renunţe la mijlocaşul de 22 de ani.

Afla mai multe despre: isfan 

viewscnt
Articole similare