Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB, ”şanse foarte mari” să rezolve transferul dorit până miercuri: ”Ar trebui să ne ajute şi în Europa” | EXCLUSIV

BREAKING | FCSB, ”şanse foarte mari” să rezolve transferul dorit până miercuri: ”Ar trebui să ne ajute şi în Europa” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a anunţat că FCSB este foarte aproape de a rezolva transferul dorit. Managerul general a dezvăluit că patronul a afirmat că există ”şanse foarte mari” ca mutarea să se rezolve până la meciul tur cu Dunajska Streda, din Slovacia.

De mai bine de trei ani, FCSB îl urmăreşte pe David Miculescu (21 de ani), ”perla” UTA-ei, şi în sfârşit este aproape de a realiza mutarea.

La câteva ore după ce anunţase că Gigi Becali este aproape de un acord cu clubul arădean, MM Stoica a afirmat că mutarea are ”şanse mari” de a se realiza.

Nu doar că se va realiza, dar Miculescu poate ajunge la Bucureşti în timp util pentru a fi inclus în lot la meciul cu Dunajska Streda, de miercuri.

Dacă Becali se va decide să plătească clauza, ”tricolorul” mic ar putea ratat următorul meci al UTA-ei, cu Voluntari.

FCSB, ”şanse foarte mari” să rezolve transferul dorit până miercuri

Gigi spune că sunt şanse foarte mari să se facă. Şi dacă se face, se face în timp util, ar trebui să ne şi ajute în Europa.

Lista s-a trimis în seara asta, poţi să faci listă nouă la fiecare tur, dar cu 24 de ore înainte de partidă poţi să mai faci una-două modificări pe lista pe care am trimis-o azi.

Pe lista de azi trebuie să fie Cordea, că e suspendat, altfel nu trece suspendarea. Noi dacă nu îl băgăm pe listă, nu îşi va efectua etapele, două sau trei.

Avem aceeaşi listă, sunt două locuri libere, putem să luăm doi jucători până marţi seară, ca să îi treci pe listă trebuie să fie înregistraţi şi pe lista de la FRF.

Sper şi înţeleg de la Gigi ca există şanse. Dacă se ajunge să se plătească clauza de reziliere de 1,7 milioane, dacă Gigi se decide să o plătească, nu cred că va juca cu Voluntari.

Dar trebuie să te înţelegi şi cu jucătorul. (n.r. 40% din transfer ar ajunge la familia jucătorului) Nu ştiu cât de confidenţială e această poveste, nu confirm, nu infirm. Cred că Miculescu poate ocupa orice poziţie din 4-2-3-1 dintre jucătorii ofensivi.

E un jucător cu un fizic deosebit, sunt foarte puţini jucători români care au jucat atacant lateral, sau număr 10, care să aibă fizicul lui, un jucător de 1,89 metri, cu o tehnică bună, chiar m-aş bucura să vină, e un jucător extrem de tânăr, îi ştiu educaţia, îl ştiu pe tatăl lui, simplul fapt ca e prieten cu Tavi Popescu pe mine mă linişteşte, nu poţi să fii prieten cu un fotbalist cuminte şi să nu fii cuminte”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare