Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB ”sparge banca”! A ajuns la un acord pentru jucătorul dorit: ”Oferta făcută de domnul Becali e ok”. Suma de transfer, un milion de euro

FCSB ”sparge banca”! A ajuns la un acord pentru jucătorul dorit: ”Oferta făcută de domnul Becali e ok”. Suma de transfer, un milion de euro

FCSB

Comentarii

Mulţumit de noua faţă arătată de echipa sa la returul cu Saburtalo, Gigi Becali a declarat că va relua investiţiile la FCSB, iar vineri dimineaţă a dezvăluit că deja a făcut mai multe oferte pentru jucătorii pe care îi doreşte la FCSB.

După un început dezastruos de sezon, FCSB a reuşit să revină în al doilea tur preliminar, cu Saburtalo, şi să mai spele din ruşinea precedentelor trei jocuri.

În dimineaţa din urma meciului, Gigi Becali a dezvăluit că plănuieşte să reia investiţiile la club, mulţumit de prestaţia roş-albaştrilor, pentru a duce echipa în grupele Conference League şi a obţine banii promişi în urma calficării.

Latifundiarul l-a numit pe David Miculescu drept una dintre priorităţi, dar a punctat că nu va oferi suma de 1,7 milioane de euro dorită de UTA pentru acesta.

Imediat cum m-am sculat am dat telefon pentru trei-patru jucători. I-am zis şi lui Dică: «Spune ce vrei, că tu ştii Liga 1, eu nu ştiu». Momentan am trimis antenele şi colo şi colo, nu am discutat eu.

Miculescu e o prioritate, dar nu la acele sume. Nu mai fac ce-am făcut. Dacă vor înţelege şi vom putea negocia, da”, spunea vineri dimineaţă Gigi Becali la Pro Arena.

Totuşi, câteva ore mai târziu, Playsport a dezvăluit că patronul de la FCSB a trimis o propunere de un milion de euro pe adresa UTA-ei pentru Miculescu, care ar fi fost acceptată.

FCSB şi UTA, acord pentru transferul lui Miculescu

Totuşi, mai există o problemă la mijloc, care a fost explicată de Alexandru Meszar, patronul clubului arădean.

UTA deţine numai 60% din drepturile federale ale jucătorului, astfel că Gigi Becali nu trebuie să ajungă la un acord doar cu ”textiliştii”, ci şi cu firma impresarului Cătălin Sărmăşan, care ar deţine restul de 40%.

Miculescu e deţinut în coproprietate de UTA, 60%, şi de terţi, 40%. În ce priveşte procentul clubului, UTA e de acord ca acele 60 de procente să însemne minimum un milion de euro, adică exact oferta făcută acum de domnul Becali.

Din punctul nostru de vedere, este ok! Mai departe, nu ştim ce se întâmplă cu restul de 40%, de care depinde finalizarea tranzacţiei”, a declarat Alexandru Meszar pentru sursa citată.

Aşadar, FCSB şi UTA au ajuns la un acord în urma ofertei crescute a lui Becali, dar latifundiarul trebuie să convingă şi ceilalţi ”deţinători” ai jucătorului sau să le permită acestora să păstreze 40% din drepturile federale ale jucătorului.

FCSB îl urmăreşte pe David Miculescu de pe vremea când UTA încă se afla în Liga 2, pe când jucătorul avea doar 17 ani.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare