Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gigi a spus că aproape s-au înţeles”. Transferul dorit de FCSB, la un pas de realizare: ”Se ocupă patronul” | EXCLUSIV

”Gigi a spus că aproape s-au înţeles”. Transferul dorit de FCSB, la un pas de realizare: ”Se ocupă patronul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că FCSB este aproape de a ajunge la un acord cu un club din Liga 1 pentru transferul dorit. Gigi Becali se ocupă de negocieri şi i-ar fi transmis managerului general că mutarea are şanse mari de a se realiza.

După un început de sezon dezastruos, Nicolae Dică i-a luat locul pe banca FCSB-ului lui Toni Petrea şi a reuşit de la primul meci să le redea speranţele nu doar fanilor roş-albaştri, ci şi patronului.

În urma victoriei cu Saburtalo, Gigi Becali a afirmat că va începe să investească din nou în transferuri şi a făcut două oferte pentru jucători din campionatul intern.

Este vorba despre Alexandru Işfan (22 de ani) şi David Miculescu (21 de ani), două dintre ”perlele” Ligii 1 şi marile speranţe ale fotbalului nostru.

Dacă MM Stoica spunea că Işfan va rămâne cel mai probabil la Craiova, aşa cum afirma şi primarul Cristian Gentea, despre Miculescu a dezvăluit că ar avea şanse de a ajunge la Bucureşti.

Invitat în studioul Orange Sport vineri seara, managerul general de la FCSB a recunoscut că patronul i-a zis înaintea emisiunii că este aproape de a ajunge la un acord cu UTA.

Transferul dorit de FCSB, la un pas de realizare

”(n.r. sunteţi mai aproape de a rezolva transferul lui Miculescu?) Cei care au drepturile lui Miculescu ştiu dacă suntem mai aproape. Mai aproape că am crescut suma, venim mai aproape noi.

Dar nu ştiu cât de aproape venim. Dacă aş vorbi cu Vali Miculescu, tatăl lui David, aş ştii mai multe, dar nu vreau să... (n.r. cluburile sunt aproape să se înţeleagă?) Da.

(n.r. problema e la jucător?) Da. Aşa mi-a spus Gigi înainte de a intra în emisiune, că s-a cam înţeles cu Aradul. (n.r. rămâne problema jucătorului) Sigur.

Ştii care e treaba? Un jucător aflat sub contract, care nu e în ultimele şase luni, nu ai voie să vorbeşti cu el înainte de a te înţelege cu clubul.

Nu am zis că ar refuza Miculescu, dar ştiu că nu au discutat. UTA are meci mâine, la Voluntari, el era cu echipa, urca în avion, nu am vorbit deloc, nu sunt implicat deloc în aceste... se ocupă patronul”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Problema în cazul transferului lui Miculescu este alta: UTA deţine doar 60% din drepturile federative ale jucătorului, astfel că nu are putere de decizie absolută.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare