Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a confirmat! Loviturile din Liga 1 plănuite de FCSB: ”Gigi a făcut ofertele, e interesat” | EXCLUSIV

MM Stoica a confirmat! Loviturile din Liga 1 plănuite de FCSB: ”Gigi a făcut ofertele, e interesat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a confirmat cele două oferte făcute de FCSB pentru jucători din Liga 1. Managerul general al roş-albaştrilor a recunoscut că vicecampioana este interesată de cei doi fotbalişti şi a dezvăluit pe care dintre ei speră mai mult să îl transfere.

FC Argeş a reuşit să o învingă pe U Cluj în a treia etapă a Ligii 1, scor 3-1, dar a beneficiat de ”ajutor” din partea ardelenilor, care s-au întrecut în ratări şi au jucat în inferioritate numerică mai bine de o repriză.

U Cluj conducea în momentul eliminării, dar a fost înfrântă la două goluri, Alexandru Işfan (22 de ani) reuşind să marcheze o dublă în poarta lui Gorcea.

Întrebat despre interesul FCSB-ului şi Universităţii Craiova în urma partidei, acesta a recunoscut că este flatat, dar a dat de înţeles că nu se gândeşte la plecare.

Clar mă motivează, sunt foarte fericit, se vorbeşte de mine peste tot, doar eu le dau oportunitatea să vorbească prin jocul meu şi în continuare mă pregătesc.

(n.r. Dică a fost în tribune în seara asta, crezi că l-ai impresionat?) Ştiu că a fost la toate meciurile, nu ştiu dacă ăsta e cvântul, să îl impresionez, eu mi-am făcut jocul.

(n.r. ce ar însemna să joci la o echipă care evoluează în cupele europene?) Uşor, uşor vrei să ajungi la subiectul... să mă pui să aleg între x şi y.

(n.r. ambele joacă în Conference) Da, dar de ce să nu joc cu Argeş în cupele europene?”, a declarat Alexandru Işfan.

Loviturile plănuite de FCSB

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, MM Stoica a confirmat că Gigi Becali îi doreşte atât pe Işfan, cât şi pe David Miculescu (21 de ani), punctând că el, personal, ar fi mai interesat de arădean.

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că ambii jucători au fost ofertaţi, deşi primarul Cristian Gentea spunea că nu a vorbit cu nimeni despre transfer.

Da, v-am spus, Gigi a făcut o ofertă, e interesat, tot atunci, în aceeaşi emisiune, am zis că îmi place foarte mult Miculescu, şi pentru el s-a făcut o ofertă. Dacă mă pui pe mine să aleg între x şi y (n.r. Işfan şi Miculescu), aleg clar y, adică m. Decizia revine celor care deţin cei doi jucători.

[...] Eu cred că rămâne la FC Argeş, pentru că nu au jucător sub vârstă şi el îi ajută... practic a fost azi cel mai productiv jucător de pe teren fiind sub vârstă, e un lucru mare.

(n.r. ar putea FCSB să le dea un jucător sub vârstă sau doi?) Dacă ne-ar cere, da!”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

FCSB ar fi ajuns deja la un acord cu UTA pentru Miculescu, însă jucătorul nu este deţinut în totalitate de arădeni.

La scurt timp după ce anunţase acordul, Alexandru Meszar a negat înţelegerea.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare