Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik Lincar a avut ceva de împărţit cu cei de la FC Argeş după înfrângerea suferită în deplasare: ”Trebuie să fie mai modeşti şi să îşi vadă de echipa lor”

Erik Lincar a avut ceva de împărţit cu cei de la FC Argeş după înfrângerea suferită în deplasare: ”Trebuie să fie mai modeşti şi să îşi vadă de echipa lor”

U Cluj

Comentarii

Echipa FC Argeş a câştigat, scor 3-1 (1-1), meciul susţinut vineri în compania formaţiei Universitatea Cluj, în etapa a treia a Superligii. Este prima înfrângere din campionat pentru clujeni.

Erik Lincar a avut ceva de împărţit cu cei de la FC Argeş după înfrângerea suferită în deplasare: ”Trebuie să fie mai modeşti şi să îşi vadă echipa lor”

Universitatea Cluj a deschis scorul în minutul 4, când Adrian Bălan a profitat de ieşirea portarului Straton la recentrarea lui Filip şi a înscris cu o lovitură de cap.

În minutul 18 arbitrul Horia Mladinovici a acordat penalti după consultarea VAR la un duel Turda-Adrian Bălan, dar portarul argeşean Straton a respins lovitura de la 11 m executată de Purece.

În minutul 40 clujeanul Florin Ilie a fost eliminat pentru un faul la Işfan.

FC Argeş a egalat în minutul 43, prin Işfan, iar în startul reprizei secunde a ajuns rapid la 3-1. Işfan a majorat scorul, reuşind dubla, în minutul 46. În minutul 53 Garita a înscris şi el pentru FC Argeş după ce a driblat portarul

Erik Lincar, antrenorul echipei U Cluj, a vorbit despre înfrângerea de azi. 

”O primă repriză în care ne-am creat ocazii, intrăm în istorie azi după ce am atacat şi luam roşu. Asta e ultima pe care am văzut-o în fotbal. Pot sa ii felicit pentru prima repriză, dar la a doua trebuie să profităm... Am luat golurile şi istoria s-a scris. Eu înţeleg ca eşti euforic dar trebuie să fi totuşi echilibrat. Eu nu am vorbit nici de Tofan, hai sa ne vedem fiecare de echipa noastră. Eu ii felicit, au profitat că am luat rosul, dar hai să fim mai modeşti şi echilibrati. Asta n-am înţeles, că mi-au certat un jucător în teren, hai să ne vedem de echipa noastră am zis-o mereu! În fotbal sunt momente si momente, şi dacă nu profiţi de anumite momente el te pedepseşte”, a declarat Erik Lincar după meci. 

Au evoluat următoarele echipe:

FC Argeş: Straton - M. Constantin (Tofan 46’), Turda, Cestor, Latovlevici – Raynov (Meza Colli 46’), Njike – Jakolis (Celestine 87’), Işfan, Bertrand (Donisa 87’) – Garita (Calcan 65’). Antrenor: Andrei Prepeliţă

Universitatea Cluj: Gorcea - Baravykas, Fl. Ilie, Ispas, Briceag – Purece (Piţian 41’), I. Filip (Bic 78’), Romario Pires (Remacle 85’) – Chipciu (Hlistei 78’), Ad. Bălan (Boiciuc 85’), Fernandes. Antrenor: Erik Lincar

Afla mai multe despre: erik lincaru clujfc argeş 

viewscnt
Articole similare