Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinţa lui Adi Mutu, îndeplinită! ”Tricolorul” care a sclipit la Campionatul European a ajuns la un acord cu Rapid | EXCLUSIV

Dorinţa lui Adi Mutu, îndeplinită! ”Tricolorul” care a sclipit la Campionatul European a ajuns la un acord cu Rapid | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid este aproape de a încheia campania de transferuri din această vară, după ce a ajuns la un acord cu unul dintre ultimii jucători aflaţi pe lista lui Adi Mutu. Cele două părţi s-au înţeles, iar fotbalistul va veni în Giuleşti sub formă de împrumut.

Odată cu venirea lui Dan Şucu la club, Rapid a primit o infuzie importantă de capital, care a propulsat-o în lupta la titlu, sau cel puţin la podium.

Lui Adi Mutu i s-a dat un buget important de transferuri pentru campionatul nostru şi a reuşit deja să rezolve şapte transferuri, opt cu tot cu cumpărarea definitivă a lui Alex Albu.

Pe lângă acesta, Paul Iacob, Florin Ştefan, Damien Dussaut, Andrei Ciobanu, Vali Costache, Jayson Papeau şi Marko Dugandzic s-au alăturat deja trupei giuleştene.

Însă, Adi Mutu încă are nevoie de întăriri, întrucât a pierdut cel mai important jucător ofensiv al echipei în ultimul sezon, pe Rareş Ilie.

”Perla” giuleştenilor i s-a alăturat lui OGC Nice pentru cinci milioane de euro, cu bonusuri incluse, iar ”Briliantul” face eforturi pentru a găsi fotbalişti care îi pot înlocui sclipirile.

Transfer bizar rezolvat de Rapid

Iar sursele Orange Sport au dezvăluit că giuleştenii au ajuns deja la un acord cu încă un jucător de atac. Este vorba despre Alex Măţan (22 de ani).

Actualul jucător al lui Columbus Crew a fost vândut în MLS de Gică Hagi, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, dar nu a reuşit să impresioneze în State.

În 37 de partide, în care a însumat 945 de minute, jucătorul român nu a reuşit să marcheze vreun gol sau să ofere vreun assist, astfel că americanii sunt dispuşi să renunţe la el.

Acesta a reuşit să facă pasul la Columbus după ce a impresionat la Campionatul European U21 din 2021, când, sub comanda lui Adi Mutu, România a ratat calificarea din grupe la golaveraj,

Măţan a înscris atunci un gol de senzaţie împotriva Ungariei, în unica victorie a ”tricolorilor” mici, care au remizat celelalte meciuri, cu Olanda şi Germania.

Sursele Orange Sport au dezvăluit că acesta va fi împrumutat până în iarnă, când se încheie sezonul din MLS, cu o opţiune de cumpărare. Jucătorul va fi prezentat în zilele următoare.

Alex Măţan a reuşit doar nouă goluri în carieră la nivel de seniori, marcând 10 pentru selecţionatele de tineret ale României.

Jucătorul de 22 de ani a marcat ultima oară pe 26 septembrie 2020, într-un duel Viitorul - Astra 4-1.

Afla mai multe despre: alex măţan 

viewscnt
Articole similare