Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergiu Hanca a dezvăluit motivul din spatele plecării sale de la Cracovia: ”În viaţă vin momente când trebuie să faci asta”

Sergiu Hanca a dezvăluit motivul din spatele plecării sale de la Cracovia: ”În viaţă vin momente când trebuie să faci asta”
Comentarii

Vineri, Sergiu Hanca (30 de ani) a semnat oficial cu Univesitatea Craiova. În primul interviu după venirea în Bănie, acesta a explicat de ce a părăsit-o pe Cracovia, unde era căpitan şi unde se stabilise de de trei ani şi jumătate.

Laszlo Balint a cerut întăriri la Universitatea Craiova în ultimele săptămâni, iar asta a şi primit: oltenii au reuşit să îi ia ”la pachet” pe Rivaldinho (27 de ani) şi Sergiu Hanca de la Cracovia.

Dacă brazilianul nu se integrase şi marcase doar de trei ori în peste 50 de apariţii, Hanca era căpitanul echipei, iar decizia sa de a plec din Polonia a fost cu adevărat bizară.

În primul interviu după sosirea în Bănie, acesta a fost întrebat cum de a făcut această alegere, iar acesta a răspuns că a fost nevoit să ia decizia în interesul familiei.

Sergiu Hanca a dezvăluit motivul din spatele plecării sale de la Cracovia

E un club de tradiţie, cu un public minunat, un club care îşi doreşte ca în fiecare an să facă performanţă.

În viaţă vin momente în care trebuie să alegi între carieră şi familie, iar aici eu am găsit echilibrul de care am nevoie, la Universitatea Craiova.

Am urmărit campionatul românesc în ultimii ani. Mereu m-am uitat la meciuri. Abia aştept să joc în primul meci şi să facem o treabă bună împreună.

A fost o primire bună din partea lor (n.r a colegilor). Stiu ce înseamnă sacrificiul. La toate echipele la care am jucat am avut obiectiv.

La toate echipele am câştigat cel puţin un trofeu”, a declarat Sergiu Hanca pentru pagina oficială de Facebook a oltenilor.

La ce se referea mijlocaşul? Conform lui MM Stoica, soţia lui Hanca, Andreea, ar fi gravidă cu al treilea copil al fotbalistului şi i-ar fi cerut acestuia să revină în România.

Astfel, internaţionalul român a făcut un sacrificiu pentru familia sa şi a părăsit echipa unde simţea bine şi unde era căpitan pentru a se întoarce în ţară.

Sergiu Hanca ar putea debuta în tricoul Universităţii Craiova duminică, de la ora 21:30, când oltenii vor da peste Rapid. Duelul va fi transmis în direct pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

Afla mai multe despre: sergiu hanca 

viewscnt
Articole similare