Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sergiu Hanca a semnat cu Universitatea Craiova

OFICIAL | Sergiu Hanca a semnat cu Universitatea Craiova
Comentarii

Sergiu Hanca a semnat, oficial, cu Universitatea Craiova.

OFICIAL | Sergiu Hanca a semnat cu Universitatea Craiova

Instalat pe banca tehnică a Universităţii Craiova în această vară, Laszlo Balint a primit pentru prima dată în carieră frâiele unei echipe cu pretenţii la titlu şi calificări în cupele europene.

Anterior, antrenorul de 43 de ani pregătise echipe din ligile inferioare ale României, reuşind în final să ajungă în Liga 1 după ce a obţinut promovarea cu UTA Arad.

Demis de ”textilişti” pe parcurscul ultimului sezon, în ciuda muncii incredibile pe care a făcut-o pe stadionul Francisc von Neuman, Balint a făcut pasul la o echipă mai mare în această vară.

Acum la Craiova îşi propune lucruri măreţe, iar conducerea îl susţine. În Bănie au ajuns ca şi întâriri Rivaldinho şi Sergiu Hanca, ultimul a fost anunţat oficial chiar azi. 

”Bine ai venit, Sergiu Hanca!

 

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu jucătorul Sergiu Hanca, iar acesta va îmbrăca tricoul Ştiinţei pentru următorii 3 ani. 

Sergiu a evoluat în ultimii 3 ani la KS Cracovia şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai polonezilor, bifând 115 partide. A fost de mai multe ori căpitanul echipei. Şi-a trecut în palmares Cupa Poloniei şi Supercupa Poloniei. 

În România, Sergiu Hanca a câştigat Supercupa României cu ASA Târgu Mureş, dar şi Cupa Ligii cu Dinamo Bucureşti. Internaţional al României, jucătorul de 30 de ani este cotat la un milion de euro”, au scris cei de la Universitatea Craiova. 

  • 19 goluri a marcat Hanca în 102 meciuri disputate în campionatul Poloniei. De asemenea a oferit 20 de pase decisive

Afla mai multe despre: sergiu hancauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare