Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gol de cascadorii râsului în FC Argeş - U Cluj! Gorcea şi Piţian, umiliţi de noul atacant al piteştenilor

VIDEO | Gol de cascadorii râsului în FC Argeş - U Cluj! Gorcea şi Piţian, umiliţi de noul atacant al piteştenilor

Fotbal intern

Comentarii

Vineri, de la ora 18:30, FC Argeş a primit vizita lui U Cluj, în cea de a treia etapă a noului sezon din Liga 1. Conducând cu 1-0 din startul partidei, ardelenii şi-au bătut joc de munca bună realizată în debutul meciului.

Gol de cascadorii râsului în FC Argeş - U Cluj

U Cluj a început meciul cu FC Argeş la fel de bine ca pe cele cu FCSB şi Universitatea Craiova şi a reuşit să treacă în avantaj încă din minutul 4, graţie reuşitei lui Adrian Bălan.

Ardelenii ar fi putut conduce cu 3-0 încă din minutul 34: Florin Purece a ratat un penalty în minutul 17, înainte ca Briceag să trimită inexplicabil peste din câţiva metri după o jumătate de oră de joc.

Iar ocaziile ratate s-au răzbunat: Florin Ilie a fost eliminat pentru o intrare iresponsabilă, iar Alexandru Işfan a egalat înainte de pauză, înainte de a reuşi dubla imediat după reluare.

Iar, în minutul 53, Arnold Garita, aflat la al doilea meci la FC Argeş, şi-a umilit adversarii. Gorcea a ieşit eronat, atacantul francez l-a întrecut, înainte de a îl ”aşeza” pe Piţian şi a marca în poarta goală.

Aşadar, de la a fi la un pas de 3-0 în prima repriză, ardelenii s-au trezit conduşi 1-3 în a doua.

Afla mai multe despre: argeş - u cluj 

viewscnt
Articole similare