Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Adrian Mihalcea după ce i-a ”furat” un punct lui Gică Hagi: ”I-am felicitat pe băieţi, dar nu ne permitem să ne relaxăm”

Concluziile lui Adrian Mihalcea după ce i-a ”furat” un punct lui Gică Hagi: ”I-am felicitat pe băieţi, dar nu ne permitem să ne relaxăm”

Chindia Targoviste

Comentarii

Vineri, Farul a primit vizita Chindiei în cea de a treia etapă a Ligii 1. După un început perfect în primele două runde, echipa lui Gică Hagi nu a mai reuşit să se impună, remizând 0-0 cu formaţia pregătită de Adrian Mihalcea.

Farul a fost marea favorită la confruntarea cu Chindia, dar jucătorii pregătiţi de Gică Hagi nu au reuşit să marcheze în poarta echipei pregătite de Adrian Mihalcea.

Gabi Torje s-a remarcat prin câteva ratări notabile, dar, per total, rezultatul a fost unul echitabil, luând în calcul ocaziile avute de fiecare echipă.

Aşadar, după trei etape, Chindia nu are nicio victorie şi a reuşit să însumze doar două puncte, dar Adrian Mihalcea nu îşi face griji încă.

Noul antrenor al echipei din Târgovişte s-a declarat, în general, mulţumit de prestaţiile fotbaliştilor săi, dar a punctat că o echipă care se luptă împotriva retrogradării nu se poate relaxa.

Concluziile lui Adrian Mihalcea după ce i-a ”furat” un punct lui Gică Hagi

A fost un joc dificil, nu cred că poţi vreodată contra Farului să zici că va fi uşor, o echipă care deţine controlul partidei, dar azi ne-am achitat de sarcini.

Ne-am apărat bine, cu puţină atenţie am fi putut să înscriem, dar în acelaşi timp au avut o ocazie foarte mare care putea încheia meciul.

I-am felicitat pe băieţi, chiar dacă pierdeam aş fi fost în mare parte mulţumit, băieţii au inţeles că nu avem individualităţi şi îmi place ce am văzut în aceste partide.

Nu în fiecare meci îţi câştigă posesia meciul, ştiam că nu avem atuurile necesare să ne luăm la luptă cu ei. În primele două etape am arătat că putem sa înscriem, azi am arătat că putem să ne apărăm.

Am luat un punct, suntem tot acolo, sunt mulţumit pe seara asta, dar nu ne ajută extraordinar de mult. Trebuie să obţinem puncte în continuare.

Nu ne permitem în niciun meci să ne relaxăm, toate echipele le tratăm serios, dar multe echipe au o valoarea net superioară nouă, dar cu puţin noroc putem să câştigăm.

Nu văd de ce nu s-ar comporta băieţii la fel şi în viitoarele meciuri”, a declarat Adrian Mihalcea.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare