Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dragoş Nedelcu este jucătorul celor de la Farul! Pe ce perioadă a semnat fotbalistul

OFICIAL | Dragoş Nedelcu este jucătorul celor de la Farul! Pe ce perioadă a semnat fotbalistul

FCSB

Comentarii

Farul Constanţa a anunţat transferul lui Dragoş Nedelcu de la FCSB.

OFICIAL | Dragoş Nedelcu este jucătorul celor de la Farul! Pe ce perioadă a semnat fotbalistul

UPDATE 20:12 - Echipa de la malul mării a anunţat prin interemediul site-ului oficial mutarea lui Dragoş Nedelecu de la FCSB. Fotbalistul a semnat un contract valabil pe 3 ani. 

”Farul Constanţa şi FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Dragoş Nedelcu la formaţia noastră.

După ce în sezonul trecut a evoluat în tricoul alb-albastru sub formă de împrumut, constănţeanul Dragoş Nedelcu a semnat acum un contract valabil pentru următorii 3 ani cu Farul Constanţa !

Mult succes în tricoul alb-albastru, Dragoş!

În schimb, sosit la începutul acestui an la Farul, atacantul Michael Omoh nu va mai continua pentru formaţia noastră şi în noul sezon.

Mulţumim şi succes în carieră, Michael!”, a fost anunţul celor de la Farul Constanţa. 


FCSB are grave probleme în defensivă. Iulian Cristea s-a rupt în partida României din Liga Naţiunilor, cu Muntenegru, scor 0-2, iar Toni Petrea a rămas cu un singur fundaş central de meserie, Denis Haruţ, care a revenit la echipă după împrumutul la FC Botoşani. 

Acum, FCSB ar renunţa la un alt jucător care poate evolua în defensivă. Este vorba despre Dragoş Nedelcu, jucător care a fost împrumutat în ultimele luni la Farul şi care acum ar semna definitiv cu echipa lui Gică Hagi, potrivit Fanatik.

Cumpărat de FCSB de la Farul Constanţa, în august 2017, cu 2,1 milioane de euro, Dragoş Nedelcu a fost împrumutat de roş-albaştri, în vara anului trecut, la Fortuna Dusseldorf, în liga secundă din Germania. Nemţii n-au fost mulţumiţi de prestaţiile fotbalistului de 25 de ani, care a revenit în Liga I, în iarnă, tot sub formă de împrumut, la Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: fcsb-farul-gigi becali-nedelcu 

viewscnt
Articole similare