Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB, transfer de 1,7 milioane de euro! Miculescu semnează. Becali: "Am rezolvat totul!"

BREAKING NEWS | FCSB, transfer de 1,7 milioane de euro! Miculescu semnează. Becali: "Am rezolvat totul!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat transferul lui David Miculescu (21 de ani) de la UTA la FCSB în schimbul clauzei de reziliere, 1,7 milioane de euro. Patronul FCSB a anunţat că va achita clauza de reziliere pentru Miculescu şi că "perla" va fi pe teren, joi, cu Dunajska Streda în cupele europene.

FCSB a făcut prima mutare pe piaţa transferurilor după ce s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League. David Miculescu, "wonderkid-ul" UTA-ei, va fi jucătorul roş-albaştrilor.

BREAKING NEWS | FCSB, transfer de 1,7 milioane de euro! Miculescu semnează. Becali: "Am rezolvat totul!"

Rămasă fără Florin Tănase şi Andrei Cordea, cel care a luat "roşu" în meciul cu Saburtalo (4-2, pe Arena Naţională), FCSB a fost nevoită să se mişte repede. Gigi Becali a anunţat că "am rezolvat totul" pentru transferul lui David Miculescu, în schimbul căruia va achita clauza de reziliere a contractului cu UTA: 1,7 milioane de euro.

Din suma totală, UTA va încasa 60%, în timp ce 40% din bani vor fi împărţiţi de impresarul Cărălin Sărmăşan şi alţi oameni din anturajul jucătorului.

"Ne-am înţeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca şi jucătorul nostru. Miercuri îl vedeţi pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toţi banii, 1,7 milioane de euro. I-am cerut băiatului să nu joace astăzi (n.r- cu FC Voluntari), dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva?", a dezvăluit Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Basarab Panduru l-a "recomandat" în direct pe Miculescu la FCSB: "Are calităţi peste Cordea"

În contextul în care FCSB îi căuta o dublură lui Andrei Cordea după ce s-a despărţit de Vali Gheorghe, dar şi după ce pentru Cordea a apărut un interes de la Legia Varşovia, Basarab Panduru a spus că David Miculescu are calităţi fotbalistice peste actualul fotbalist al roş-albaştrilor.

"Progresul, în viitorul apropiat, îl văd la Miculescu. Mi se pare că are calităţi peste Cordea. Cordea e un băiat care din inimă, din nebunia lui, face nişte lucruri. Tehnic e mai bun Miculescu. Nu ştiu dacă-l iei pe Miculescu cu un milion", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: david miculescufcsbtransfergigi becali 

viewscnt
Articole similare