Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie! MM, detalii despre transfer la FCSB: "Şi-ar dori să se întoarcă!" | EXCLUSIV

Revenire de senzaţie! MM, detalii despre transfer la FCSB: "Şi-ar dori să se întoarcă!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit la Orange Sport despre transferul lui Pavol Şafranko (27 de ani), atacantul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă la echipă după ce l-a instalat pe Nicolae Dică antrenor. MM a oferit detalii şi a spus că Şafranko "şi-ar dori să se întoarcă" în Europa.

FCSB a luat deja legătura cu agentul lui Pavol Şafranko pentru transfer şi există negocieri. Mihai Stoica a anunţat că s-ar putea produce o revenire în Liga 1 a lui Şafranko, fotbalist care "şi-ar dori să se întoarcă" în Europa, după ce Sepsi l-a vândut la Mamelodi Sundowns în Africa de Sud.

Revenire de senzaţie! MM, detalii despre transfer la FCSB: "Şi-ar dori să se întoarcă!" | EXCLUSIV

Pavol Şafranko nu s-a adaptat la viaţa din Africa de Sud şi nu a dat un randament atât de bun la noua echipă, care a plătit 700.000 pentru a-l lua de la Sepsi, cea mai mare sumă plătită de clubul sud-african în schimbul unui jucător.

"Şafranko a fost un jucător care ne-a plăcut când era la Sepsi şi chiar ne-am fi dorit să-l luăm atunci, dar plecase la Mamelodi Sundowns. Am înţeles că nu s-a adaptat acolo şi ar dori să se întoarcă în Europa. Noi am vrea să-l aducem. Nu e liber de contract. E un jucător de 28 de ani, ar fi, dar nu ştiu dacă se poate realiza.

A vorbit Gigi cu un agent care cunoaşte situaţia. Să vedem, dacă se poate face bine, dacă nu sunt soluţii. Nu sunt soluţii la noi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Orange Sport a anunţat în exclusivitate că FCSB îşi doreşte să-l transfere pe Pavol Şafranko, fostul atacant de la Sepsi, înapoi în România. În mai, Sepsi a dorit să-l aducă înapoi pe Safranko, sub formă de împrumut, dar mutarea nu s-a realizat. Acum, sursele Orange Sport indică faptul că slovacul ar putea ajunge la FCSB.

Pe lângă Şafranko, FCSB îl are în vizor şi pe Dan Nistor (34 de ani), fotbalist pentru care Gigi Becali l-a delegat pe Mihai Pintilii să negocieze, având în vedere relaţia naş-fin pe care cei doi foşti colegi la Pandurii o au.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Pavol Şafranko în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pavol safrankotransferfcsbliga 1mihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare