adplus-dvertising
You are here:

BREAKING | Craiova îşi vinde starul, Rotaru transferă din Superligă. 1 milion € pentru înlocuitor

BREAKING | Craiova îşi vinde starul, Rotaru transferă din Superligă. 1 milion € pentru înlocuitor
Comentarii

U Craiova îşi vinde starul, dar Mihai Rotaru plăteşte aproximativ un milion de euro pentru a-i aduce înlocuitor. Alexandru Işfan (22 de ani), vedeta de la FC Argeş, este dorit de U Craiova şi se pare că şi el îşi doreşte să plece în Bănie şi nu la FCSB, unde este dorit de Nicolae Dică.

Gustavo, brazilianul Craiovei, are ofertă din zona Golfului şi Mihai Rotaru e tentat să-i dea drumul să plece în schimbul a 200.000 de euro, atât cât oferă arabii. U Craiova nu va rămâne descoperită, Alexandru Işfan fiind gata de transferul în Bănie, în schimbul unei sume importante de bani.

BREAKING | Craiova îşi vinde starul, Rotaru transferă din Superligă. 1 milion € pentru înlocuitor

Pe numele lui Gustavo a sosit, în Bănie, o ofertă de 200.000 de euro pentru transferul brazilianului. Din zona Golfului. Iar Mihai Rotaru este tentat să-i dea drumul fotbalistului, care se află la a doua descălecare în Bănie, dar asta şi pentru că e în pole-position pentru un transfer din Superligă.

Alexandru Işfan, vedeta de la FC Argeş, este dorită în Bănie. Fotbalistul este dorit şi de Gigi Becali la FCSB, dar Işfan preferă să se transfere în Bănie. Suma de transfer este mărul discordiei. Craiova plăteşte 600.000 de euro, FC Argeş - prin primarul Cristian Gentea - cere un milion de euro, scrie gsp.ro, care anunţă că 45% din aceşti bani se vor duce şi către CS Mioveni, fosta echipă a lui Işfan.

FC Argeş şi CS Mioveni îl deţin în coproprietate pe Alexandru Işfan.

Laszlo Balint a lăsat de înţeles că Gustavo ar putea pleca de la U Craiova

La finalul meciului cu Sepsi (2-2, în care Gustavo a reuşit o dublă), antrenorul Laszlo Balint a vorbit despre viitorul fotbalistic al lui Gustavo şi a lăsat de înţeles că acesta ar putea să nu fie legat de U Craiova. Balint a spus că totul se va decide în zilele care urmează: ”(Pleacă Gustavo?) În acest moment, Gustavo a fost declarat omul meciului. Vedem ce se va întâmpla în zilele următoare”, a spus antrenorul Universităţii Craiova.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Gustavo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare