Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pavol Safranko, doar o chestiune de timp! Ce se întâmplă azi cu atacantul şi când va sosi în România pentru a semna cu FCSB

Pavol Safranko, doar o chestiune de timp! Ce se întâmplă azi cu atacantul şi când va sosi în România pentru a semna cu FCSB

FCSB

Comentarii

Pavol Safranko (27 de ani), tot mai aproape de FCSB! Atacantul lui Mamelodi Sundowns îşi reziliază azi contractul cu echipa din Africa de Sud şi va semna cu roş-albaştri.

Pavol Safranko, doar o chestiune de timp! Ce se întâmplă azi şi când este aşteptat la FCSB

FCSB continuă campania impresionantă de transferuri din acest sezon. Gigi Becali este aproape de a da lovitura mult aşteptată, iar mutarea a devenit acum doar o chestiune de timp.

FCSB vrea încă un atacant. Pavol Safranko (27 de ani) este aşteptat la Bucureşti, anunţă gsp.ro. Vicecampioana României vrea să urgenteze transferul, pentru a-l trece pe Safranko pe lista UEFA pentru play-off-ul Conference League cu Viking Stavanger, anunţă sursa menţionată anterior.

Deşi Safranko mai avea doi ani de contract cu Mamelodi Sundowns, presa din Africa de Sud notează că fotbalistul va fi lăsat liber de contract de oficialii clubului, care sunt obligaţi de regulament să pastreze doar cinci străini în lot. Safranko nu se regăseşte în planurile antrenorului, astfel că atacantului i se va rezilia contractul.

În aceste condiţii, Safranko va veni în România pentru a semna contractul cu FCSB.

  • 800 de mii de euro valorează Pavol Safranko pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

În vârstă de 27 de ani, Safranko a mai fost legitimat la echipe de tradiţie din Scoţia şi din Danemarca, precum Aalborg şi Dundee United, dar şi în fotbalul românesc, la Sepsi Sf. Gheorghe.

În sezonul trecut, Safranko a marcat 5 goluri în 16 meciuri disputate în campionatul Africii de Sud. Înainte de transferul la Mamelodi, slovacul a jucat două sezoane la Sepsi. 

Afla mai multe despre: paul safrankofcsb 

viewscnt
Articole similare