Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer la FCSB. După alţi 4 fotbalişti studiaţi, MM Stoica a spus cine "e posibil" să vină: "În zona aia" | EXCLUSIV

Transfer la FCSB. După alţi 4 fotbalişti studiaţi, MM Stoica a spus cine "e posibil" să vină: "În zona aia" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut transferuri după venirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică, iar pe lista bucureştenilor s-au aflat mai mulţi jucători. Pentru Orange Sport, Mihai Stoica "a tăiat" patru nume şi a anunţat cine e posibil să mai vină.

Pe cine vrea să mai transfere FCSB. Patru fotbalişti au părăsit lista

Cu un sezon în faţă în care vor să o detroneze pe campioana CFR Cluj şi să se califice în grupele Conference League, conducătorii de la FCSB au dorit să-i pună la dispoziţie lui Nicolae Dică un lot competitiv. 

În această săptămână, Gigi Becali i-a prezentat pe Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, şi pe David Miculescu, de la UTA, pentru care a plătit în total aproximativ două milioane de euro. 

Totuşi, FCSB ar mai putea face un transfer, a anunţat managerul general Mihai Stoica. Oficialul a susţinut că sub comanda lui Nicolae Dică ar mai putea sosi un atacant central sau lateral. 

În acest moment, noul antrenor de la FCSB îi poate folosi în atac pe Octavian Popescu, Florinel Coman, David Miculescu, Andrei Cordea, Ianis Stoica, Bogdan Rusu şi Ivan Mamut. Andrei Dumiter e accidentat şi va lipsi câteva săptămâni. 

"E posibil să mai aducem un atacant, că e nouar sau lateral, în zona aia oricum", a susţinut expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că urmăreşte un mijlocaş din Superligă, pe care-l place, iar Basarab Panduru l-a identificat pe jucătorul la care a făcut referire finanţatorul FCSB

Patru fotbalişti, "tăiaţi" de Mihai Stoica de pe lista FCSB

În ultima perioadă, au existat informaţii despre fotbalişti care ar putea reprezenta variante pentru FCSB. 

Trei dintre ei sunt din Superligă, iar un alt fotbalist ar fi urmat să fie transferat din Africa de Sud. Până la sosirea lui Bogdan Rusu s-a negociat cu Pavol Safranko, dar transferul a picat. 

De asemenea, Mihai Roman II, de la FC Botoşani, Dan Nistor, mijlocaşul Universităţii Craiova, şi Alexandru Işfan, atacantul lateral al lui FC Argeş, nu sunt pe lista FCSB. 

"Ne trebuia un număr 9 puternic, un jucător cu mai multă experienţă. D-aia şi vorbisem pentru Safranko, dar e un capitol încheiat. E încheiat pentru că e sub contract şi nu nu avem... Ne-a anunţat că-i sub contract, n-am mai discutat. 

Mihai Roman II, nu, Nistor, nu. Işfan, nu. Rămâne la FC Argeş. E netransferabil. E un capitol închis", a mai spus managerul general al FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Miercuri, de la 21:30, Nicolae Dică are un nou test în Europa. DAC - FCSB are loc în turul III preliminar Conference League, live text pe Orangesport.ro

Afla mai multe despre: mihai stoicaatacant fcsbmm stoicatransferuri fcsbmihai stoicagigi becalibogdan rusu transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare