adplus-dvertising
You are here:

"Se vede din avion". Panduru crede că l-a găsit pe mijlocaşul dorit de Becali la FCSB. Numele dat: "E jucătorul pentru care te duci la stadion" | ULTIMA ORĂ

"Se vede din avion". Panduru crede că l-a găsit pe mijlocaşul dorit de Becali la FCSB. Numele dat: "E jucătorul pentru care te duci la stadion" | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a intuit care e fotbalistul pe care finanţatorul FCSB, Gigi Becali, îl are în vizor pentru un transfer. Fostul antrenor consideră că alegerea afaceristului e evidentă.

Basarab Panduru crede că l-a găsit pe mijlocaşul dorit de Gigi Becali la FCSB

După transferul lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu şi poate scoate până la 250.000 de euro pentru Bogdan Rusu. 

Gigi Becali i-a prezentat pe amândoi azi, într-o conferinţă de presă, şi a anunţat următoarea ţintă: "Mai e un mijlocaş bun care-mi place, dar să vedem. E un mijlocaş care-mi place şi să vedem"

Pentru Orange Sport, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a reacţionat imediat: "Nu, eu nu mai vreau niciun mijlocaş. Nu, nu, nu", a susţinut conducătorul.  

În cadrul emisiunii Minutul 91, numele mijlocaşului misterios din Superligă a fost intuit de Basarab Panduru. 

Expertul Orange Sport consideră că argentinianul de la U Craiova 1948, Juan Bauza (26 de ani), este fotbalistul pe care a pus ochii Gigi Becali. 

După un început bun de sezon în Superligă, cu două pase decisive în trei partide, Bauza s-a accidentat şi va absenta peste o lună

"Probabil că despre el (n.r. - Bauza) zice Gigi, că am un jucător care-mi place şi nu vă zic. Se vede din avion, dar nu zice direct asta. E de calitate, schimbă soarta jocului. Băiatul ăsta are ghinion că s-a accidentat din nou precum în sezonul trecut. 

L-am lăudat tot timpul şi probabil că e unul dintre cei mai buni decari din fotbalul nostru. Anul trecut Craiova n-a arătat bine fără el. Acum părea că e anul lui. 

Repet. Dacă e vorba despre mijlocaş, probabil că e vorba despre el, dacă vrei să iei mijlocaş. Impactul e mare dacă-l aduci pe Bauza. Lumea ar veni să-l vadă, e jucătorul pentru care te duci la stadion. Inventează lucruri, face lucruri. Eu mă gândeam cine ar putea fi când a zis Gigi Becali", a declarat epxertul Orange Sport. 

Apoi, Basarab Panduru a comentat, uşor ironic, ce alte variante ar mai putea lua în considerare Gigi Becali, după modelul pe care l-a urmat în ultimii ani în privinţa transferurilor. 

"Altcineva cine ar putea fi? Uitându-mă la Hermannstadt, după modelul Rusu, de ce nu ar fi Alhassan? Şutează bine, dă două goluri, e puternic şi are 22 de ani. E bun! Păun, de la Sepsi ar mai putea fi. Grameni de la Farul, dar ăştia nu sunt număr 10", a mai spus Basarab Panduru. 

Bauza, unul dintre cei mai buni străini din Superligă

Argentinianul Juan Bauza a jucat în ţara natală la Unida, Colon sau GyE Mendoza, apoi a făcut pasul în Europa în Polonia, la Gornik Zabrze. 

În România a ajuns în 2020, la Czikszereda, iar mijlocaşul a impresionat la echipa din Miercurea Ciuc, în Liga 2. El a fost cumpărat în 2021 de U Craiova 1948 pentru 150.000 de euro şi a continuat să impresioneze cu jocul creativ de la mijlocul terenului. 

  • 28 de meciuri, 5 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Bauza la echipa din Oltenia. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

viewscnt
Articole similare