Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se vede din avion". Panduru crede că l-a găsit pe mijlocaşul dorit de Becali la FCSB. Numele dat: "E jucătorul pentru care te duci la stadion" | ULTIMA ORĂ

"Se vede din avion". Panduru crede că l-a găsit pe mijlocaşul dorit de Becali la FCSB. Numele dat: "E jucătorul pentru care te duci la stadion" | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a intuit care e fotbalistul pe care finanţatorul FCSB, Gigi Becali, îl are în vizor pentru un transfer. Fostul antrenor consideră că alegerea afaceristului e evidentă.

Basarab Panduru crede că l-a găsit pe mijlocaşul dorit de Gigi Becali la FCSB

După transferul lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu şi poate scoate până la 250.000 de euro pentru Bogdan Rusu. 

Gigi Becali i-a prezentat pe amândoi azi, într-o conferinţă de presă, şi a anunţat următoarea ţintă: "Mai e un mijlocaş bun care-mi place, dar să vedem. E un mijlocaş care-mi place şi să vedem"

Pentru Orange Sport, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a reacţionat imediat: "Nu, eu nu mai vreau niciun mijlocaş. Nu, nu, nu", a susţinut conducătorul.  

În cadrul emisiunii Minutul 91, numele mijlocaşului misterios din Superligă a fost intuit de Basarab Panduru. 

Expertul Orange Sport consideră că argentinianul de la U Craiova 1948, Juan Bauza (26 de ani), este fotbalistul pe care a pus ochii Gigi Becali. 

După un început bun de sezon în Superligă, cu două pase decisive în trei partide, Bauza s-a accidentat şi va absenta peste o lună

"Probabil că despre el (n.r. - Bauza) zice Gigi, că am un jucător care-mi place şi nu vă zic. Se vede din avion, dar nu zice direct asta. E de calitate, schimbă soarta jocului. Băiatul ăsta are ghinion că s-a accidentat din nou precum în sezonul trecut. 

L-am lăudat tot timpul şi probabil că e unul dintre cei mai buni decari din fotbalul nostru. Anul trecut Craiova n-a arătat bine fără el. Acum părea că e anul lui. 

Repet. Dacă e vorba despre mijlocaş, probabil că e vorba despre el, dacă vrei să iei mijlocaş. Impactul e mare dacă-l aduci pe Bauza. Lumea ar veni să-l vadă, e jucătorul pentru care te duci la stadion. Inventează lucruri, face lucruri. Eu mă gândeam cine ar putea fi când a zis Gigi Becali", a declarat epxertul Orange Sport. 

Apoi, Basarab Panduru a comentat, uşor ironic, ce alte variante ar mai putea lua în considerare Gigi Becali, după modelul pe care l-a urmat în ultimii ani în privinţa transferurilor. 

"Altcineva cine ar putea fi? Uitându-mă la Hermannstadt, după modelul Rusu, de ce nu ar fi Alhassan? Şutează bine, dă două goluri, e puternic şi are 22 de ani. E bun! Păun, de la Sepsi ar mai putea fi. Grameni de la Farul, dar ăştia nu sunt număr 10", a mai spus Basarab Panduru. 

Bauza, unul dintre cei mai buni străini din Superligă

Argentinianul Juan Bauza a jucat în ţara natală la Unida, Colon sau GyE Mendoza, apoi a făcut pasul în Europa în Polonia, la Gornik Zabrze. 

În România a ajuns în 2020, la Czikszereda, iar mijlocaşul a impresionat la echipa din Miercurea Ciuc, în Liga 2. El a fost cumpărat în 2021 de U Craiova 1948 pentru 150.000 de euro şi a continuat să impresioneze cu jocul creativ de la mijlocul terenului. 

  • 28 de meciuri, 5 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Bauza la echipa din Oltenia. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: juan bauzafcsb u craiova 1948gigi becalifcsbadrian mititelugigi becali mijlocas 

viewscnt
Articole similare