Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru îi transmite lui Gigi Becali că face o greşeală la meciul DAC - FCSB: "Nu poţi!"

Basarab Panduru îi transmite lui Gigi Becali că face o greşeală la meciul DAC - FCSB: "Nu poţi!"

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că FCSB comite o greşeală cu introducerea lui Bogdan Rusu şi David Miculescu în meciul de miercuri, cu DAC Dunajska Streda.

Avertismentul lui Basarab Panduru înainte de DAC - FCSB

FCSB a prezentat ultimele două transferuri: David Miculescu, de la UTA pentru 1.7 milioane de euro, şi Bogdan Rusu, de la CS Mioveni pentru o sumă care poate ajunge la 250.000 de euro. 

"Mă surprinde transferul lui Rusu. Nu ştiu dacă e titular, nu ştiu de ce l-au luat. Pentru cupele europene iei jucător de la Mioveni şi vrei să te califici. Lasă ce poţi lua. De luat poţia lua o grămadă. Dacă nu te califici, rişti milioane. Tu trebuie să iei unul să iei milioane. Probabilitatea e mai mare să facă ceva un jucător pe care dai un milion. Îţi spun ceva. Probabil că nici nu s-au gândit la un atacant, atât timp cât îl aveau pe Ianis Stoica acolo. Credeau că el va fi număr nouă şi acum şi-au dat seama că e o problemă acolo. Ei au luat ceva acolo ca să ia ceva, pentru că e destul de ieftin. 

Dacă mă întrebi. E mai bun decât Mamut? Tind să spun că da. Decât Dumiter? Tind să spun că da. Eu cred că Ianis Stoica rămâne nouar acolo", a spus Basarab Panduru. 

DAC - FCSB are loc miercuri, de la 21:30, live text pe Orangesport.ro, în primul meci din turul al treilea preliminar Conference League. 

Pentru partida din Slovacia, Gigi Becali a transmis că Bogdan Rusu va fi titular în centrul atacului, iar David Miculescu va juca în partea dreaptă a atacului, în locul suspendatului Andrei Cordea. 

Totuşi, Basarab Panduru consideră că finanţatorul FCSB face o greşeală cu introducerea amândurora, la doar câteva zile de după transferul celor doi la echipa din Berceni. 

"Miculescu n-a jucat vârf niciodată. Aş juca vârf cu Coman. Nu pot să-i aduc pe Miculescu şi Rusu şi să-i bag pe teren la un meci foarte important (n.r. - cu DAC). Nu poţi! 20% din echipă a venit acum. 

Rusu nu vine de la Juventus şi tot a jucat în cupele europene. E risc enorm. Că-l bagi 20 de minute, dar să-l bagi titular care toată viaţa a jucat titular la Liga 2... Ce probabilitate ai să-ţi iasă? Mai degrabă dă Coman gol ca atacant central, deşi nici Coman n-a mai dat multe goluri. 

Eu cred că e riscant să joci cu amândoi. Pe Miculescu îl văd acolo, nu joacă Andrei Cordea, dar cu amândoi e riscant. Dacă Dică încă mai era cu noi zicea că merge să joci cu amândoi? Nu înseamnă că nu poate marca acum Rusu, se poate. Miculescu va fi titular şi îi va pune mari probleme cu Cordea acolo. Când dai 1.7 milioane de euro pe un jucător, el trebuie să joace acolo", a mai spus expertul Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: dac fcsbbasarab pandurubogdan rusudavid miculescu 

viewscnt
Articole similare