Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a ales adversara din play-off-ul Conference League dacă FCSB trece de DAC. Echipa de evitat: "Nici în vacanţă nu te atrag preţurile acolo" | EXCLUSIV

MM Stoica a ales adversara din play-off-ul Conference League dacă FCSB trece de DAC. Echipa de evitat: "Nici în vacanţă nu te atrag preţurile acolo" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre DAC Dunajska Streda, adversara din turul al treilea preliminar Conference League, dar şi despre posibilul duel din play-off.

UEFA a stabilit urnele pentru tragerea la sorţi a play-off-ului Conference League. Echipele din Superligă îşi vor afla posibilele adversare din ultimul tur preliminar, marţi, de la ora 15:00.

Posibilele adversare ale FCSB din play-off-ul Conference League

  • Nice (Franţa)
  • Vitória de Guimarães (Portugalia) – Hajduk Split (Croaţia)
  • Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda)
  • Konyaspor (Turcia) – Vaduz (Liechtenstein)

După ce a văzut lista, Mihai Stoica a recunoscut că i-ar conveni ca FCSB să o întâlnească pe una dintre Viking (Norvegia) sau Sligo Rovers (Irlanda), în ultimul tur înainte de grupele Conference League. De departe, cel mai greu adversar pentru echipa antrenată de Nicolae Dică ar fi Nice, pentru care joacă Rareş Ilie. 

"(n.r. - Nice) E frumos pe Coasta de Azur, dar e scump. Nici în vacanţă nu te atrag preţurile. Dacă ne calificăm (n.r. - în turul play-off-ul Conference League), să nu mergem la Nice că nu sunt locuri la hotel. 

În Norvegia vreau, cu Viking sau Sligo Rovers. Cu Guilherme, la Konyaspor, avem un spion. Guimaraes... Bine, faţă de Nice, toate sunt... Dacă trecem de DAC şi jucăm împotriva lui Sligo Rovers sau Viking....", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

Conducătorul de la FCSB a prefaţat şi duelul din turul al treilea preliminar Conference League. DAC - FCSB are loc miercuri, de la 21:30, live text pe Orangesport.ro. 

DAC Dunajska Streda este considerată echipa etnicilor maghiari din Slovacia, iar Mihai Stoica se aşteaptă la o reacţie a fanilor adverşi, după declaraţiile lui Gigi Becali despre Sepsi Sfântu Gheorghe. 

"DAC parcă are puţin mai multă calitate în atac faţă de Saburtalo, jucătorii de atac parcă sunt mai valoroşi. E o echipă căreia trebuie să-i punem probleme şi mă bucur că jucăm primul meci în deplasare. Cu jucători noi vom fi complet necunoscuţi lor. 

Mă aştept la o adversitate a publicului în lumina glumelor făcute de Gigi, dar acolo nu se traduc prin emoji şi va fi presiunea pusă de stadionul cu 15.000 de locuri", a mai spus Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbfcsb conference leaguefcsb dac conference league 

viewscnt
Articole similare