Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Punctul comun găsit de Mihai Stoica între transferul lui Bogdan Rusu şi cel al lui Mihai Pintilii la FCSB | EXCLUSIV

Punctul comun găsit de Mihai Stoica între transferul lui Bogdan Rusu şi cel al lui Mihai Pintilii la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a găsit un punct comun între transferul lui Bogdan Rusu şi cel al lui Mihai Pintilii la echipa bucureşteană.

Ce a remarcat Mihai Stoica după transferul lui Bogdan Rusu la FCSB

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut un transfer surprinzător. Venirea atacantului Bogdan Rusu (32 de ani) de la CS Mioveni la FCSB a fost decisă după ce vârful a marcat de două ori cu CFR Cluj, în înfrângerea argeşenilor, scor 2-4. 

În vârstă de 32 de ani, Bogdan Rusu n-a jucat până acum la un nivel foarte înaltă. Însă, în această vară, el a fost dorit de Universitatea Craiova şi CFR Cluj, dar a fost transferat de FCSB.

Transferul atacantului de la CS Mioveni i-a adus aminte lui Mihai Stoica despre venirea lui Mihai Pintilii la FCSB. Sosit pentru prima dată în 2012 de la Pandurii Târgu Jiu, actualul antrenor din staff-ul lui Nicolae Dică a devenit unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei şi ai naţionalei până la retragerea sa, în 2020. 

"Un jucător care a venit la altă vârstă. Pintilii... Erau şanse să se piardă în anonimat. Era pe la naţională, trecuse pe la Pandurii, dar avea 28 de ani. Mai scădem doi ani, mergem la 26. Internaţional Curtea de Argeş, Jiul, nu era nicăieri. Situaţia e schimbată la Rusu, el are 32 de ani. Pintilii, când a venit la Steaua (n.r. - FCSB), nu se aştepta nimeni să devină liderul Stelei (n.r. - FCSB-ului) şi al naţionalei, pentru că nu-l ajuta CV-ul. Poate nimeni nu-l creditează cu şanse pe Rusu, dar eu da. 

Nu avem timp să devoltăm jucători acum, nu avem timp. Trebuie să trecem de DAC. Bogdan Rusu e atacant la momentul ăsta. Se luptă cu Ianis Stoica pentru titularizare. Şi Miculescu, conform declaraţiei lui de astăzi, ar putea fi o variantă acolo", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbbogdan rusumm stoicatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare