adplus-dvertising
You are here:

Gigi Becali i-a cedat un fotbalist Universităţii Craiova! De cine s-a lipsit FCSB: "Ce să facem cu el?" | ULTIMA ORĂ

Gigi Becali i-a cedat un fotbalist Universităţii Craiova! De cine s-a lipsit FCSB: "Ce să facem cu el?" | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că i-a lăsat lui Mihai Rotaru cale liberă spre un nou transfer în tabăra oltenilor. Universitatea Craiova e pe cale să-i mai aducă un jucător în atac lui Laszlo Balint.

Pact între FCSB şi Universitatea Craiova. Ce fotbalist i-a lăsat Gigi Becali lui Mihai Rotaru

Mai multe motive l-au determinat pe Gigi Becali să deblocheze transferurile la FCSB, după ce în urmă cu câteva săptămâni anunţa că nu mai investeşte într-o echipă care-l dezamăgeşte constant şi de pe urma căreia nu mai are aceleaşi încasări. 

Schimbarea lui Toni Petrea cu Nicolae Dică, transferul lui Florin Tănase la Al-Jazira şi atmosfera făcută de fanii FCSB l-au determinat pe Gigi Becali să scoată bani din cont pentru transferuri. 

După ce a încasat cel puţin trei milioane de euro pentru transferul lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, FCSB i-a transferat pe Bogdan Rusu şi David Miculescu, pentru două milioane de euro. 

Cu lotul complet, Gigi Becali a anunţat că a renunţat la pista Alexandru Işfan, de la FC Argeş, pe care ar fi dorit să-l introducă atacant în echipa antrenată de Nicolae Dică. 

Acum, Universitatea Craiova are cale liberă spre fotbalistul piteştenilor, după ce transferul lui Alexandru Işfan la FCSB părea doar o formalitate. 

"Pe Işfan îl ia Craiova. I-l las Craiovei (n.r. - râde). Ce să facem cu Işfan acum? Avem atacant acum (n.r. - Bogdan Rusu)", a anunţat, pe scurt, finanţatorul FCSB

Mai mult, în joc s-ar afla şi pactul dintre Mihai Rotaru şi Gigi Becali. În această vară, Dawa a ajuns la FCSB din curtea Universităţii Craiova, iar Bogdan Rusu a făcut pasul tot la echipa bucureşteană, deşi s-a aflat, la fel ca fundaşul central, în negocieri cu oltenii pentru mai multe săptămâni. 

Pentru Universitatea Craiova, transferul fotbalistului de la FC Argeş pică la fix, după ce Gustavo s-a transferat în Iran. Alexandru Işfan e aşteptat să-i ia locul în partea dreaptă a atacului. 

Mihai Stoica, ironic la adresa lui Mihai Rotaru

După ce Universitatea Craiova a transmis că l-a refuzat pe Tamm, care a semnat cu FCSB în cele din urmă, MM Stoica le-a răspuns oltenilor. 

"Îi mulţumesc că ni l-a lăsat pe Tamm. Repet şi o spun cu patos că ne-a faultat rău de tot. Ni l-a luat pe Bălaşa, pe Creţu, pe Găman, ne-a luat jucătorii sau nu mai ştiu eu cum a fost? Oare noi am vrut să scăpăm de jucători? Că nu îmi aduc aminte...”, susţinea, în urmă cu o săptămână, Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

viewscnt
Articole similare