Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a cedat un fotbalist Universităţii Craiova! De cine s-a lipsit FCSB: "Ce să facem cu el?" | ULTIMA ORĂ

Gigi Becali i-a cedat un fotbalist Universităţii Craiova! De cine s-a lipsit FCSB: "Ce să facem cu el?" | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că i-a lăsat lui Mihai Rotaru cale liberă spre un nou transfer în tabăra oltenilor. Universitatea Craiova e pe cale să-i mai aducă un jucător în atac lui Laszlo Balint.

Pact între FCSB şi Universitatea Craiova. Ce fotbalist i-a lăsat Gigi Becali lui Mihai Rotaru

Mai multe motive l-au determinat pe Gigi Becali să deblocheze transferurile la FCSB, după ce în urmă cu câteva săptămâni anunţa că nu mai investeşte într-o echipă care-l dezamăgeşte constant şi de pe urma căreia nu mai are aceleaşi încasări. 

Schimbarea lui Toni Petrea cu Nicolae Dică, transferul lui Florin Tănase la Al-Jazira şi atmosfera făcută de fanii FCSB l-au determinat pe Gigi Becali să scoată bani din cont pentru transferuri. 

După ce a încasat cel puţin trei milioane de euro pentru transferul lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, FCSB i-a transferat pe Bogdan Rusu şi David Miculescu, pentru două milioane de euro. 

Cu lotul complet, Gigi Becali a anunţat că a renunţat la pista Alexandru Işfan, de la FC Argeş, pe care ar fi dorit să-l introducă atacant în echipa antrenată de Nicolae Dică. 

Acum, Universitatea Craiova are cale liberă spre fotbalistul piteştenilor, după ce transferul lui Alexandru Işfan la FCSB părea doar o formalitate. 

"Pe Işfan îl ia Craiova. I-l las Craiovei (n.r. - râde). Ce să facem cu Işfan acum? Avem atacant acum (n.r. - Bogdan Rusu)", a anunţat, pe scurt, finanţatorul FCSB

Mai mult, în joc s-ar afla şi pactul dintre Mihai Rotaru şi Gigi Becali. În această vară, Dawa a ajuns la FCSB din curtea Universităţii Craiova, iar Bogdan Rusu a făcut pasul tot la echipa bucureşteană, deşi s-a aflat, la fel ca fundaşul central, în negocieri cu oltenii pentru mai multe săptămâni. 

Pentru Universitatea Craiova, transferul fotbalistului de la FC Argeş pică la fix, după ce Gustavo s-a transferat în Iran. Alexandru Işfan e aşteptat să-i ia locul în partea dreaptă a atacului. 

Mihai Stoica, ironic la adresa lui Mihai Rotaru

După ce Universitatea Craiova a transmis că l-a refuzat pe Tamm, care a semnat cu FCSB în cele din urmă, MM Stoica le-a răspuns oltenilor. 

"Îi mulţumesc că ni l-a lăsat pe Tamm. Repet şi o spun cu patos că ne-a faultat rău de tot. Ni l-a luat pe Bălaşa, pe Creţu, pe Găman, ne-a luat jucătorii sau nu mai ştiu eu cum a fost? Oare noi am vrut să scăpăm de jucători? Că nu îmi aduc aminte...”, susţinea, în urmă cu o săptămână, Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: gigi becalialexandru isfanfcsbuniversitatea craiovaalexandru isfan transfer universitatea craiovamihai rotarugigi becali 

viewscnt
Articole similare