Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi Craiova, puse pe "hold". Încă un club în "operaţinea Işfan". Câţi bani au fost oferiţi

FCSB şi Craiova, puse pe "hold". Încă un club în "operaţinea Işfan". Câţi bani au fost oferiţi

FC Argeș

Comentarii

Alecandru Işfan este unul dintre cei mai doriţi jucători din Superligă. Pe lângă FCSB şi Universitatea Craiova, un alt club a intrat în cursa pentru a îşi asigura în totalitate serviciile jucătorului de 22 de ani.

În ultimele zile, Alexandru Işfan a fost un subiect foarte disputat între FCSB şi Universitatea Craiova.

Jucătorul de 22 de ani este dorit de ambele formaţii, Gigi Becali şi Mihai Rotaru vrând să-şi întărească echipele pentru un parcurs cât mai lung în cupele europene şi titlul în Superligă.

Totuşi, situaţia mijlocaşului este una mai complicată. Acesta este legitimat la FC Argeş, acolo unde a ajuns în 2021, de la CS Mioveni. Jucătorul este deţinut în coproprietate de ambele formaţii din judeţul Argeş.

Care este planul celor de la FC Argeş cu Alexandru Işfan

În momentul în care a făcut trecerea spre gruparea din Trivale, CS Mioveni a păstrat 45% din drepturile federative asupra jucătorului, iar restul de 55% le aparţin formaţiei pregătite actualmente de Andrei Prepeliţă.

Totuşi, FC Argeş are un plan categoric cu Alexandru Işfan, mai ales pe fondul interesului masiv stârnit de acesta în startul sezonului actual.

Clubul din Piteşti doreşte să plătească suma de 200.000 de euro pentru a recupera cei 45% de la CS Mioveni şi pentru a îl deţine în totalitate, conform ProSport.

Mai departe, strategia celor de la FC Argeş cu jucătorul cotat la 600.000 de euro este să îl vândă cu cel puţin un milion de euro în una dintre următoarele perioade de transferuri.

Astfel, gruparea din Trivale ar obţine un profit mai mare decât în cazul în care l-ar vinde în această vară.

Alex Işfan a impresionat în startul ediţiei de Superligă. În trei meciuri jucate pentru argeşeni, a marcat două goluri şi a livrat două pase decisive.

În sezonul trecut, mijlocaşul născut la Mioveni a disputat 39 de partide, în care a înscris de trei ori şi a dat un assist.

Astfel, nu este de mirare interesul masiv apărut în aceste zile pentru mijlocaş, a cărui cotă este într-o continuă creştere, iar evoluţiile sale îl fac cel mai important jucător al lui FC Argeş.

Afla mai multe despre: isfanarges 

viewscnt
Articole similare